Ahojte, potřebuji změnit let u Ryanairu na úplně jiný, což by šlo. Vím, že to je bez problémů a případně se jen doplatí rozdíl ceny, pokud nový let stojí víc. Ale když chci udělat změnu, u původního letu se mi zobrazí, že letenky stály 34eur, ale ve skutečnosti stály 81eur... :D Myslíte, že je nějak reálný se dopídit chyby, nebo ani ne? Nebo je to prostě jen vychcaný :D Co jsem slyšela, tak je celkem hrozný s nima něco vykomunikovat.  Děkuju z jakýkoliv reakce! :)  .

Ryanair změna letu

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

7 reakcí

Ahojte, potřebuji změnit let u Ryanairu na úplně jiný, což by šlo. Vím, že to je bez problémů a případně se jen doplatí rozdíl ceny, pokud nový let stojí víc. Ale když chci udělat změnu, u původního letu se mi zobrazí, že letenky stály 34eur, ale ve skutečnosti stály 81eur... :D Myslíte, že je nějak reálný se dopídit chyby, nebo ani ne? Nebo je to prostě jen vychcaný :D Co jsem slyšela, tak je celkem hrozný s nima něco vykomunikovat. 
Děkuju z jakýkoliv reakce! :)

0

1. Věřím, že podobné téma tady už je.

2. Nemáte potvrzení o platbě? Tam snad bude reálná cena, ne?

3. Nevyplatí se koupit novou letenku?

0 Citovat

no ja som vcera skusal menit lety na ine, ale uz mi vsade dava ten priplatok za zmenu letu 45 eur ci kolko .. takze asi tam je ten problem. 

0 Citovat

Pokud byly letenky kupované v období, kdy garantují bezplatnou změnu letu a nový let se uskuteční do konce září, tak by tam ten poplatek být neměl :-( Každopádně já shodou okolností včera změnu letu prováděla a vše proběhlo standartně, bez doplatku za změnu letu, pouze s doplatkem za dražší letenky. Takže nezbývá  než se obrátit na chat a obrnit se trpělivostí :-)

0 Citovat

No mělo by to být bez poplatku, háček je v tom, že mi to ukazuje úplně jinou cenu než jsem zaplatila🙈 takže bych doplácela zbytečně dardu.

právě jen přemýšlím jestli má cenu se v tom piplat, ještě popřemýšlím, zajímaly mě právě nějaký zkušenosti s kontaktováním aerolinky😁 ale i tak děkuji! 


letenku mám právě novou jinou nakonec a nechtěla jsem, aby to propadlo tak jsem z toho chtěla udělat jiný výlet.


57b951ae-d7f3-4f26-9fa5-4c2854ebfb4e.png
5088d24c-348e-47de-8887-c8f86e9094fa.png

0 Citovat

34e zřejmě stála původní letenka bez doprovodných služeb (priority, zavazadlo), ne?

0 Citovat

Přesně tak, myslím, že porovnáváš neporovnatelné. Proto kupuji jen základní letenky v nejlevnějším tarifu a ostatní služby (zavazadlo, priority, sedadlo) až těsně před odletem. 

0 Citovat

Aha! Že to mají takhle fikaně.. to mě vůbec nenapadlo. A ještě to tam píše i ten poplatek, kterej by být neměl.
No nevadí, každopádně děkuji, zase jsem o něco chytřejší😊 

0
7 reakcí