Ahoj, napadlo mne sem dát nabídku na ČSOB premium kartu, která nabízí k cestování zdarma několik zajímavých věcí: - Pojištění storno letenek a zájezdů - Limit léčebných výloh 100 milionů Kč, porovnával jsem s ostatními a strčí to do kapsy kdejaké cestovní pojištění, nekryje pouze extrémní sporty a lyžování mimo sjezdovku třeba - Neomezený vstup do letištních salónků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě(lze sebou vzít i doprovod) - Lounge Key – Čtyři vstupy do letištních salónků po celém světě zdarma, opět lze vzít doprovod - Pojištění proti poškození a krádeži - Pro partnera či partnerku druhá karta zcela zdarma   Jedinou podmínkou je být schopen na účtu točit obrat(nikoli zůstatek) alespoň 50 000Kč, je to nutnost, jinak karta nedává smysl. Kdyby měl někdo zájem, napište mne na marek.bubla@csobstavebni-oz.cz, případně na 773950824, umím zařídit i bez nutnosti osobního setkání. Pokud zájem nemáte, nabídku ignorujte, díky :)  .

Čsob premium karta- letištní salonky a pojištění zdarma

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

to kubamlynar : záleží od recepce salonku, v Praze to nejde, ve Vídni bez problému. A tak je to v Praze se vším.

1 Citovat

Nemá náhodou někdo z místních cestovatelů funkční a otestovaný salónek v Katovicích či Krakově, jsou to pro mě hlavní odletová letiště? . Jakou banku, kartu je potřeba vlastnit děkuji. 

0 Citovat

V Krakově i Katovicích občas býváme, myslím ale, že tam žádné karty typu "Mastercard World Elite" neberou, jen klasiku priority pass, dragon nebo lounge key, ale ráda bych se mýlila....

0 Citovat

Priority pass může být i samostatná karta, ale dragon pass a lounge key jsou virtuální karty navázané Mastercard World Elite kartu.

Takže při vstupu do lounge v KRK nebo KTW odečtou 1 ze 4 vstupů (ČSOB) nebo 1 ze 6 vstupů (Erste).

0 Citovat

Byl jsem letos v katowicich i Krakově..vždy na loungekey. Odečtení vstupů z karty u erste.. katowice mají myslím od loňska nový salónek a byl jsem tam sám.. větší výběr jídla než Krakov.. ale nic teplého.. krakov dokonce teď v sobotu jen 3 druhy salámu a sýr..minule aspoň nějaký salát.. dost bída...a dost plno..

0 Citovat

K tem letistim, treba nechapu, proc letiste Berlin BER (o DRS a LEJ ani nemluvim) nema salonek pro Lounge Key? Kdyz stara letiste v Berline salonky mela. 

0 Citovat

OK, dik za tipy k Polsku mozna  konecne naklikam CSOB premium a zacnu vyuzivat. 

0 Citovat

Od 1.3.2022 mohou v BER držitelé PP uplatnit v Mövenpick Café na T1 (04-21h) nárok/slevu 23 EUR na konzumaci. V případě karet s hostem, pak 46 EUR. Lepší než drátem do oka;-)

1 Citovat

Zrovna sedím v salonku v Bratislavě.  K piti jen teplé nealko pivo, teplé víno a něco málo whisky atd. K jídlu jen rozpecene bagety, brambůrky, ... V cene karty dobrý, ale za 12 E pro hosta se to nehodí.

0 Citovat

před nedávnem bylo v ledničce vpravo i proseco a bílé víno.. jo a sendviče.. to už tam není ani to? ale zase výhoda je, že to je půl minuty k bráně..:)

0 Citovat

Ahoj, psal jsem autorovi příspěvku, ale neodepisuje mi :)

Jsem ve výpověďce a pak budu zase ve zkušebce a když jsem to zmínil paní u ČSOB, tak mi kvůli tomu jakože nemohla založit úvěrový produkt, což chápu. Nevíte, jestli když půjdu na jinou pobočku a tuhle skutečnost zatajím, že ji nebudou nějak ověřovat pracovní smlouvu? Nevím, proč dělaji takový obstrukce s kreditkou s limitem na 50k, kterou stejně 99% lidí splácí v bezúročný lhůtě a mohu doložit příjem přesahující ten limit..

0 Citovat

Ja nic nedokladala, ale je to 3,5 roku, limit ma 100k a to taky nebyl problem. Mozna pritvrdili.

0 Citovat

Po mě taky nic nechtěli, je to 3 roky. Poprvé jsem přišel do ČSOB a odešel jsem s účtem. Kreditka McWE na 50k, zatím mi to vždy stačilo, ale není problém zvednout. 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Ahoj, psal jsem autorovi příspěvku, ale neodepisuje mi :)

Jsem ve výpověďce a pak budu zase ve zkušebce a když jsem to zmínil paní u ČSOB, tak mi kvůli tomu jakože nemohla založit úvěrový produkt, což chápu. Nevíte, jestli když půjdu na jinou pobočku a tuhle skutečnost zatajím, že ji nebudou nějak ověřovat pracovní smlouvu? Nevím, proč dělaji takový obstrukce s kreditkou s limitem na 50k, kterou stejně 99% lidí splácí v bezúročný lhůtě a mohu doložit příjem přesahující ten limit..

Kdyz neco zatajis do zadosti o uver, tak to je uverovy podvod.

Proc s tim delaji obstrukce? Ne ze by nekomu nechteli dat kk s limitem 50tis, ale protoze je na to pomerne prisna legislativa.

Ale jsou i jine cesty, byt treba pro nekoho jeste tezsi. Jsou banky, ktere umi schvalit kreditni kartu na zaklade vetsich depozit v bance (napriklad 1,0mio+. A nevim, jak na tom je CSOB).

0 Citovat

Z ČSOB mi zrovna přišlo: od 14. dubna proběhne jednorázové silné ověření karty při návštěvě letištního salonku nebo při registraci na portálu sítě LoungeKey. Kromě obvyklého protažení karty terminálem zadáte navíc CVV/CVC kód, stát, kde byla karta vydaná, a PSČ vašeho bydliště. Pak ověření potvrdíte pomocí Smart klíče nebo SMS kódu s ePINem.
https://www.csobpremium.cz/porta...-loungekey

Asi si v LoungeKey vzali za své heslo důvěřuj, ale prověřuj...

0 Citovat

V Bratislavě na ČSOB Mastercard World Elite minulý týden až 4 hosté zdarma! Přitom v březnu mi nepovolili jednoho hosta zdarma...

EDIT: i když mi paní na recepci salonku tvrdila, že až 4 hosté mohou se mnou na MCWE zdarma, tak jsem později zjistil, že mi to odečetlo LoungeKey vstupy :-(. Což se v salonku v BTS opravdu "vyplatí"...

0 Citovat

Mam taky CSOB Premium, ale ani jsem to ted vubec neuzil. Takze mam zde dotaz, mohu s tim vyuzit Priority Boarding ve Vidni? Tedy rikalo se tomu taky fast line, tedy ze rychlejsi se dostanu pres security nebo se rychleji odbavim? :) Co se pripadne musi predlozit a kde?

Salonky, taky jsem cetl ze Guest by mel byt spoplatnen a neni mozne zdarma.  Je otazka kde. Pokud pouziju salonek jinde mimo EU, tak je mozne ze pusti. Zde byse mi hodilo info, co Viden, pusti mi tam pratele? 

 

0 Citovat

Ve Vídni vstupuješ celoročně nelimitovaně, ovšem ve Světě jen na jeden ze čtyřech volných vstupů ročně na LoungeKey, jež je navázán na MC credit card od ČSOB Premium.

0 Citovat

Naposledy jsem z Vídně letěl v listopadu 2021 a to hosté do salonku nemohli zdarma. Třeba se tu někdo podělí o čerstvější zkušenost.

0 Citovat

Ok dekuji. Pokud zbude cas, zkusim. Jen jeste dotaz ma to CSOB a nebo ne, tedy Fast Track nebo line pro rychlejsi kontrolu na letisti? Mel jsem to u jedne z karet, ale to byla urcite jina banka a ted si nemohu vzpomenout. Pripadne jestli to CSOB nema, tak omlouvam se. Napadlo me to vzhledem k pretizeni letiste, kdy poleti hromada lidi a tak bych mohl nejakou vyhodu vyuzit :) 

0 Citovat

Myslím že fast track ČSOB nemá, ale možná se pletu, pohledej na https://www.csobpremium.cz/portal/

1 Citovat

V pátek mi v MC salónku v PRG na T1 dali na letenku červenou samolepku "fast track". Význam v Non-Schengenu mi relativně uniká, protože tam je kontrola až na bráně samotné. 

0 Citovat

Třeba to byl Fast track na frontu před mísou s řízečky😉

1 Citovat

Ahoj, byl někdo poslední dobou v salónku na Tenerife south TFS ? Má smysl tam "utrácet" volné vstupy ? Děkuji

0 Citovat

Není to ČSOB, ale... Podpultově lze sehnat pořád Equa a zlatá karta bez jakéhokoliv poplatku. Alespoň po reklamaci opakované dvojité platby (potřetí v měsíci).... A tam jsou taky Praha a Vídeň :)

0