Čsob premium karta- letištní salonky a pojištění zdarma

Založil(a) před 4 lety marek.bubla ve fóru Slevové kupóny a vouchery

74 reakcí

to kubamlynar : záleží od recepce salonku, v Praze to nejde, ve Vídni bez problému. A tak je to v Praze se vším.

1 Citovat

Nemá náhodou někdo z místních cestovatelů funkční a otestovaný salónek v Katovicích či Krakově, jsou to pro mě hlavní odletová letiště? . Jakou banku, kartu je potřeba vlastnit děkuji. 

0 Citovat

V Krakově i Katovicích občas býváme, myslím ale, že tam žádné karty typu "Mastercard World Elite" neberou, jen klasiku priority pass, dragon nebo lounge key, ale ráda bych se mýlila....

0 Citovat

Priority pass může být i samostatná karta, ale dragon pass a lounge key jsou virtuální karty navázané Mastercard World Elite kartu.

Takže při vstupu do lounge v KRK nebo KTW odečtou 1 ze 4 vstupů (ČSOB) nebo 1 ze 6 vstupů (Erste).

0 Citovat

Byl jsem letos v katowicich i Krakově..vždy na loungekey. Odečtení vstupů z karty u erste.. katowice mají myslím od loňska nový salónek a byl jsem tam sám.. větší výběr jídla než Krakov.. ale nic teplého.. krakov dokonce teď v sobotu jen 3 druhy salámu a sýr..minule aspoň nějaký salát.. dost bída...a dost plno..

0 Citovat

K tem letistim, treba nechapu, proc letiste Berlin BER (o DRS a LEJ ani nemluvim) nema salonek pro Lounge Key? Kdyz stara letiste v Berline salonky mela. 

0 Citovat

OK, dik za tipy k Polsku mozna  konecne naklikam CSOB premium a zacnu vyuzivat. 

0 Citovat

Od 1.3.2022 mohou v BER držitelé PP uplatnit v Mövenpick Café na T1 (04-21h) nárok/slevu 23 EUR na konzumaci. V případě karet s hostem, pak 46 EUR. Lepší než drátem do oka;-)

1 Citovat

Zrovna sedím v salonku v Bratislavě.  K piti jen teplé nealko pivo, teplé víno a něco málo whisky atd. K jídlu jen rozpecene bagety, brambůrky, ... V cene karty dobrý, ale za 12 E pro hosta se to nehodí.

0 Citovat

před nedávnem bylo v ledničce vpravo i proseco a bílé víno.. jo a sendviče.. to už tam není ani to? ale zase výhoda je, že to je půl minuty k bráně..:)

0 Citovat

Ahoj, psal jsem autorovi příspěvku, ale neodepisuje mi :)

Jsem ve výpověďce a pak budu zase ve zkušebce a když jsem to zmínil paní u ČSOB, tak mi kvůli tomu jakože nemohla založit úvěrový produkt, což chápu. Nevíte, jestli když půjdu na jinou pobočku a tuhle skutečnost zatajím, že ji nebudou nějak ověřovat pracovní smlouvu? Nevím, proč dělaji takový obstrukce s kreditkou s limitem na 50k, kterou stejně 99% lidí splácí v bezúročný lhůtě a mohu doložit příjem přesahující ten limit..

0 Citovat

Ja nic nedokladala, ale je to 3,5 roku, limit ma 100k a to taky nebyl problem. Mozna pritvrdili.

0 Citovat

Po mě taky nic nechtěli, je to 3 roky. Poprvé jsem přišel do ČSOB a odešel jsem s účtem. Kreditka McWE na 50k, zatím mi to vždy stačilo, ale není problém zvednout. 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Ahoj, psal jsem autorovi příspěvku, ale neodepisuje mi :)

Jsem ve výpověďce a pak budu zase ve zkušebce a když jsem to zmínil paní u ČSOB, tak mi kvůli tomu jakože nemohla založit úvěrový produkt, což chápu. Nevíte, jestli když půjdu na jinou pobočku a tuhle skutečnost zatajím, že ji nebudou nějak ověřovat pracovní smlouvu? Nevím, proč dělaji takový obstrukce s kreditkou s limitem na 50k, kterou stejně 99% lidí splácí v bezúročný lhůtě a mohu doložit příjem přesahující ten limit..

Kdyz neco zatajis do zadosti o uver, tak to je uverovy podvod.

Proc s tim delaji obstrukce? Ne ze by nekomu nechteli dat kk s limitem 50tis, ale protoze je na to pomerne prisna legislativa.

Ale jsou i jine cesty, byt treba pro nekoho jeste tezsi. Jsou banky, ktere umi schvalit kreditni kartu na zaklade vetsich depozit v bance (napriklad 1,0mio+. A nevim, jak na tom je CSOB).

0 Citovat

Z ČSOB mi zrovna přišlo: od 14. dubna proběhne jednorázové silné ověření karty při návštěvě letištního salonku nebo při registraci na portálu sítě LoungeKey. Kromě obvyklého protažení karty terminálem zadáte navíc CVV/CVC kód, stát, kde byla karta vydaná, a PSČ vašeho bydliště. Pak ověření potvrdíte pomocí Smart klíče nebo SMS kódu s ePINem.
https://www.csobpremium.cz/porta...-loungekey

Asi si v LoungeKey vzali za své heslo důvěřuj, ale prověřuj...

0 Citovat

V Bratislavě na ČSOB Mastercard World Elite minulý týden až 4 hosté zdarma! Přitom v březnu mi nepovolili jednoho hosta zdarma...

EDIT: i když mi paní na recepci salonku tvrdila, že až 4 hosté mohou se mnou na MCWE zdarma, tak jsem později zjistil, že mi to odečetlo LoungeKey vstupy :-(. Což se v salonku v BTS opravdu "vyplatí"...

0 Citovat

Mam taky CSOB Premium, ale ani jsem to ted vubec neuzil. Takze mam zde dotaz, mohu s tim vyuzit Priority Boarding ve Vidni? Tedy rikalo se tomu taky fast line, tedy ze rychlejsi se dostanu pres security nebo se rychleji odbavim? :) Co se pripadne musi predlozit a kde?

Salonky, taky jsem cetl ze Guest by mel byt spoplatnen a neni mozne zdarma.  Je otazka kde. Pokud pouziju salonek jinde mimo EU, tak je mozne ze pusti. Zde byse mi hodilo info, co Viden, pusti mi tam pratele? 

0 Citovat

Ve Vídni vstupuješ celoročně nelimitovaně, ovšem ve Světě jen na jeden ze čtyřech volných vstupů ročně na LoungeKey, jež je navázán na MC credit card od ČSOB Premium.

0 Citovat

Naposledy jsem z Vídně letěl v listopadu 2021 a to hosté do salonku nemohli zdarma. Třeba se tu někdo podělí o čerstvější zkušenost.

0 Citovat

Ok dekuji. Pokud zbude cas, zkusim. Jen jeste dotaz ma to CSOB a nebo ne, tedy Fast Track nebo line pro rychlejsi kontrolu na letisti? Mel jsem to u jedne z karet, ale to byla urcite jina banka a ted si nemohu vzpomenout. Pripadne jestli to CSOB nema, tak omlouvam se. Napadlo me to vzhledem k pretizeni letiste, kdy poleti hromada lidi a tak bych mohl nejakou vyhodu vyuzit :) 

0 Citovat

Myslím že fast track ČSOB nemá, ale možná se pletu, pohledej na https://www.csobpremium.cz/portal/

1 Citovat

V pátek mi v MC salónku v PRG na T1 dali na letenku červenou samolepku "fast track". Význam v Non-Schengenu mi relativně uniká, protože tam je kontrola až na bráně samotné. 

0 Citovat

Třeba to byl Fast track na frontu před mísou s řízečky😉

1 Citovat

Ahoj, byl někdo poslední dobou v salónku na Tenerife south TFS ? Má smysl tam "utrácet" volné vstupy ? Děkuji

0 Citovat

Není to ČSOB, ale... Podpultově lze sehnat pořád Equa a zlatá karta bez jakéhokoliv poplatku. Alespoň po reklamaci opakované dvojité platby (potřetí v měsíci).... A tam jsou taky Praha a Vídeň :)

0
74 reakcí