Ahoj, nemá někdo zkušenosti s cestováním po Jižní Americe bez očkování proti žluté zimnici? Ze zdravotních důvodu se proti žluté zimnici nemůžu naočkovat. Rádi bychom projeli Chile od severu k jihu, tam by problém být neměl, dále Argentinu, kde pravděpodobně nastává problém u  Igua ç u a přechodem na Brazilskou stranu. Výlet bychom rádi zakončili v Riu.  Nevíte jestli kontrolují očkování? Proti žloutence AB, břišnímu tyfu a covidu jsme očkovaní u té žluté zimnice je to bohužel problém. Budu moc rád za jakékoli tipy a postřehy. Moc díky   .

Očkování proti žluté zimnici, Jižní Amerika

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj, nemá někdo zkušenosti s cestováním po Jižní Americe bez očkování proti žluté zimnici? Ze zdravotních důvodu se proti žluté zimnici nemůžu naočkovat. Rádi bychom projeli Chile od severu k jihu, tam by problém být neměl, dále Argentinu, kde pravděpodobně nastává problém u  Igua ç u a přechodem na Brazilskou stranu. Výlet bychom rádi zakončili v Riu. 

Nevíte jestli kontrolují očkování? Proti žloutence AB, břišnímu tyfu a covidu jsme očkovaní u té žluté zimnice je to bohužel problém. Budu moc rád za jakékoli tipy a postřehy. Moc díky 

0

Na to je oficiální papír, vypadá podobně jako mezinárodní očkovací průkaz, který by ti měl potvrdit doktor, že máš kontraindikaci, co ti znemožňuje očkování.

0 Citovat

To by bylo parádní. Moc děkuju za reakci a radu :-)

0 Citovat

Realita většinou bývá tak, že očkovák za celou dobu pobytu ani nevyndáš :D

0
3 reakce