Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci, v které se zabývám potenciálem českého kubismu v cestovním ruchu. Dotazník je anonymní a jsou v něm pouze uzavřené odpovědi, takže nemusíte nic dlouze vypisovat. Velmi by mi to pomohlo. Všem za ochotu a čas mockrát děkuji! https://www.survio.com/survey/d/...1F5B1G9F4S Kristýna F.  .

Dotazník k bakalářské práci na téma Potenciál českého kubismu v cestovním ruchu

Založila ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Dobrý den,

mohla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci, v které se zabývám potenciálem českého kubismu v cestovním ruchu. Dotazník je anonymní a jsou v něm pouze uzavřené odpovědi, takže nemusíte nic dlouze vypisovat. Velmi by mi to pomohlo. Všem za ochotu a čas mockrát děkuji!
https://www.survio.com/survey/d/...1F5B1G9F4S

Kristýna F.

4

 Konečně zajímavý dotazník.

2 Citovat

dobrý dotazník pre milovníkov kubizmu, len v poslednej otázke pri výbere bydliska chýba možnosť zvoliť iné.

1 Citovat

Hezky zpracovaný dotazník, vyplněno, držím palce!

1 Citovat

Zajímavý výzkum.

Ale myslím, že typického sexturistu co letí do Prahy na víkend za pařbou a za děvkama kubismus asi moc nebere, leda že by v těch bordelech měli nějaké kubistické prvky v interiérech a děvčata by byla kubisticky vyholena.

0 Citovat

Tak já to chápal tak, že dotazník je směrovaný na českého turistu. Proto ty otázky ohledně vstupného atd. I samotné objekty jsou pro většinu cizinců při návštěvě Česka z 90% mimo. Spíš bude mít Kristýna problém s tím, že většina odpovědi bude od těch, kterým kubismus něco říká a bude ji tak v té statistice chybět ta velká skupina těch, které to vůbec nezajímá. Ale s tím předpokládám počítá.

0 Citovat

Vyplněno, ale bylo mi trochu žinantní vyplňovat téměř ve všech položkách dokola: znám, považuji za autentické, hodnotné, navštívil jsem, chci navštívit apod.

1
6 reakcí