Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost s přepravou ferratového vybavení (konkrétně sedák a brzda s karabinami) v příručním zavazadle? Snad by to neměl být problém, jen mě znejisťují ty karabiny... obojí je úplně nové, tak bych o to nerada přišla : ). Na stránkách pražského letiště jsem našla jen " Horolezecké vybavení: Doporučujeme přepravu v odbaveném zavazadle. Některé předměty mohou být klasifikovány jako nebezpečné.", ale hádám, že se to bude týkat spíš cepínů a takových věcí.  .

Vybavení na ferratu v příručním zavazadle?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost s přepravou ferratového vybavení (konkrétně sedák a brzda s karabinami) v příručním zavazadle? Snad by to neměl být problém, jen mě znejisťují ty karabiny... obojí je úplně nové, tak bych o to nerada přišla : ).

Na stránkách pražského letiště jsem našla jen " Horolezecké vybavení: Doporučujeme přepravu v odbaveném zavazadle. Některé předměty mohou být klasifikovány jako nebezpečné.", ale hádám, že se to bude týkat spíš cepínů a takových věcí.

0

osobně si myslím, že ferratový set by neměl být problém, tam nic ostrého není, ale přímou zkušenost nemám, zatím vždycky autem...

0
1 reakce