Zdravím všechny cestovatele, v rámci studia na VŠ píšu práci na téma cestování v ČR versus v zahraničí – preference a motivace mladých Čechů. Mohla bych Vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníku? Hledám respondenty z ČR ve věku 15–34 let. https://forms.gle/WmYifWCQGzy8uNrq9 Děkuju, moc mi to pomůže.  Dominika  .

Cestování v ČR versus v zahraničí – krátký dotazník k vysokoškolské práci

Založila ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Zdravím všechny cestovatele, v rámci studia na VŠ píšu práci na téma cestování v ČR versus v zahraničí – preference a motivace mladých Čechů. Mohla bych Vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníku? Hledám respondenty z ČR ve věku 15–34 let. https://forms.gle/WmYifWCQGzy8uNrq9 Děkuju, moc mi to pomůže.  Dominika

0

A pak má ta kvalita VŠ nějak vypadat. Jsem sice mimo požadovaný věk, ale schválně jsem se na otázky podíval. Smutné čtení.

0 Citovat

To je tak, když přes praktickou část nejde vlak, lidi bez znalosti toho jak dobrý dotazník udělat, zachraňují svoje bakalářky. Dominice bych nic nevycital. 

0 Citovat

Obecně po Česku nerad cestuji, protože dostávám příšerné služby za nehorázné peníze. Bývá levnější doletět do Řecka a tam jít do 3-4* hotelu, jak tady do penzionu. Čest výjimkám.

Dotazník vůbec nezkoumá motivaci k daným cestám do ČR a mimo ČR. Navíc, co je krátká cesta - když jedu po Praze do Divoké Šárky? Z Prahy do Říčan nebo až na Karlštejn?

3 Citovat

Tyhle školní dotazníky shledávám již poněkud otravnými.

1 Citovat

Dobrý den, ráda bych jen doplnila následující – nejedná se o bakalářskou ani diplomovou práci, nýbrž o krátkou semestrální práci, jejíž cílem je prozkoumat potenciál daného tématu. Přesto díky za zpětnou vazbu, Váš čas i případné vyplnění dotazníku. :) Dominika

0 Citovat

Každé téma má svůj potenciál, ale podle těch otázek se toho moc zajímavého nedozvíte.

1
6 reakcí