Dobrý den všem, jdu si pro radu. Věděli byste, kde se daji rozměnit dolary? Letime poprvé do NYC, koupili jsme dolary s tím, ze jsme nevěděli ze si můžeme říct o konkrétní nominální hodnoty a samozřejmě jsme obdrželi jen stodolarovky. Ted nás každý straší, ze to v NY bude problém. 😳 (Jasne, za hotdog na ulici asi ano …no 🤔🙈) Obvolala jsem všechny banky i směnárny, ale ty jen nakupuji a prodávají. Nikdo nerozmění. Poradíte? Nebo myslíte ze to bude takový problém?  V krajní nouzi holt zaplatíme za chybu tím, že je prodáme a koupíme znovu v menších nominálních hodnotách. 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️  .

Rozměnění dolarů 🤷🏼‍♀️

Založila ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Dobrý den všem, jdu si pro radu. Věděli byste, kde se daji rozměnit dolary?

Letime poprvé do NYC, koupili jsme dolary s tím, ze jsme nevěděli ze si můžeme říct o konkrétní nominální hodnoty a samozřejmě jsme obdrželi jen stodolarovky. Ted nás každý straší, ze to v NY bude problém. 😳 (Jasne, za hotdog na ulici asi ano …no 🤔🙈)
Obvolala jsem všechny banky i směnárny, ale ty jen nakupuji a prodávají. Nikdo nerozmění. Poradíte? Nebo myslíte ze to bude takový problém? 
V krajní nouzi holt zaplatíme za chybu tím, že je prodáme a koupíme znovu v menších nominálních hodnotách. 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

0

Při své první cestě byla jsem vytřepaná ze všeho jak Startka - jsem měla dolary taky jako ty a strašili mně, že v Karibiku mně vydají falešné. Potřebovala jsem rozměnit. Tak jsem vzala parťačku, každá košík do samošky v Miami a rozměněno bez problémů :-)

0 Citovat

Ja jsem si za tu 100dolarovku koupil lístek na metro. Normálně to dej do toho automatu a on ti rozmění

0 Citovat

Vůbec si s tím nedělejte starosti. Doby, kdy 100 dolarová bankovka byly velké peníze a v obchodech je nechtěli brát, jsou spolehlivě minulostí. 

 

Vypůjčeno z fb: 


fb-img-1651680907113.jpg

1 Citovat

Tyo tak dekuji všem, mám obavu především proto, ze známí byli v lednu projet Floridu a s tímto měli dosti problémy. No je pravda, ze ten automat na metro card bude první na ráně. Tak to hned zkusíme. Ať máme drobné aspoň na kafe a wc 😂

0
4 reakce