Přeji hezký večer, Mám letenku na číslo OP, jenže jsem si vyzvedl nový, protože mi nedošlo, že stará bude skartována (cca 48h před odletem). V aplikaci to již změnit nejde. Zítra budu volat do Kiwi, jestli je změna údajů (číslo OP a datum platnosti) možná, pokud by nebyla, mám fotokopie mého starého OP. Myslíte si, že budu moci tyto údaje změnit, popřípadě jestli přijmou i fotokopii, která je ve velmi dobrém rozlišení? Do odletu mi zbývá +-39 hodin a letím se společností RyanAir.        Děkuji všem, kteří si najdou chvilku času na to, poradit.   .

SPĚCHÁ - Problém s cestovním dokladem

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

8 reakcí

Přeji hezký večer,
Mám letenku na číslo OP, jenže jsem si vyzvedl nový, protože mi nedošlo, že stará bude skartována (cca 48h před odletem). V aplikaci to již změnit nejde. Zítra budu volat do Kiwi, jestli je změna údajů (číslo OP a datum platnosti) možná, pokud by nebyla, mám fotokopie mého starého OP. Myslíte si, že budu moci tyto údaje změnit, popřípadě jestli přijmou i fotokopii, která je ve velmi dobrém rozlišení? Do odletu mi zbývá +-39 hodin a letím se společností RyanAir.        Děkuji všem, kteří si najdou chvilku času na to, poradit. 

0

Nikam nevolej, kiwi jsou zloději a stejně ti nepomůžou. Letenka se nevystavuje ke kontrenimu dokladu, takže až bude čas k tomu udělat checkin dej tam svůj aktuální doklad a vůbec nic (zlého) se nestane. 

4 Citovat

Takže i když jsem před online checkinem (který ještě neproběhl) napsal údaje z OP, který již doslova neexistuje, tak při online checkinu mohu tyto údaje změnit?

0 Citovat

Da se to tak rict ;)) pri online check in na ryanair si udaje zadavate sam a znova, jinak nikdy nekupujte letenky od lowcost pres dalsi zprostredkovatele:)))

2 Citovat

Takže je lepší kupovat přímo od leteckých společností? Omlouvám se za hloupé dotazy, jsem celkem nováček co se cestování týče.

0 Citovat

Ano vždy

1 Citovat

Prosim ctete co zde piseme, nevim proc vam mam na odpoved co jsem napsal na to odpovidat znova, i dalsi cestovatel vam jiz odpovedel :)) stres je svina ale ctete co piseme a nemusite se ptat 10x na stejnou otazku ;))) pwkny vecer a budte v klidu :)) toto neni zadny problem

2 Citovat

Děkuji za radu!

0 Citovat

Nedávno jsem kupoval letenky Wizz přes Kiwi a dostal jsem od nich PNR Wizzu, takže jsem s nimi nepotřeboval nic řešit. Rezervaci si mohu spravovat sám bez jejich zásahu. Letenka byla o pár desítek korun levnější než u Wizzu. 

1
8 reakcí