Děkuji za vyplnění :-)  .

Dotazník k bakalářské práci - Apulie

Založila ve fóru Co se nevešlo

13 reakcí

Děkuji za vyplnění :-)

1

Proboha, to nemůžete ty práce od sebe opsat, to je samý dotazník na každý prd.

7 Citovat

Proboha co to je zase za paskvil? To ty otázky vybíral náhodně počítač? A na termín "udržitelné cestování" začínám už být alergický.

1 Citovat

To je chyba tisku. Mělo být "vydržitelne" cestování. Nový trend - co je turista ochoten vydržet za trochu toho rozletu :-)

0 Citovat

Vyplněno, trvalo to jen chvilku, ale bohužel nevím, co tím dotazníkem zjistíte, je dost divný a na bakalářskou práci slabý, hodí se spíš k nějaké seminárce. Nějak nechápu, že ho vedoucí bakalářské práce schválil (předpoklad), já bych ho neschválila.

1 Citovat

Také jsem vyplnila, ale něco podobného by dalo dohromady i moje dítě v 6. třídě ZŠ. Asi takový komentář nepotřebujete číst, nechce se mi ale věřit tomu, že by bakalářská práce byla až takováhle dávačka.

1 Citovat

Zřejmě ta bakalářka nebude jen o tom dotazníku... nejspíš jde jen o doplňující informace.

0 Citovat

floodland napsal(a):

Proboha co to je zase za paskvil? To ty otázky vybíral náhodně počítač? A na termín "udržitelné cestování" začínám už být alergický.

Urgentnější začíná být udržitelné dotazování pro účely bakalářské práce.

3 Citovat

Každý si může koupit diplom v Plzni a nemusí tady spamovat s diplomovými pracemi a výzkumy.

3 Citovat

Ježiš, ti je zase blbých keců... Tak to prostě nevyplňujte, když máte problém s tím, jak je dotazník postavený. Kolik z vás psalo obdobnou bakalářku? Tohle je skoro určitě jenom pomocný dotazník k praktické části práce. Laura o vyplnění slušně požádala, tak opravdu nevidím důvod jí dotazník hanit. Ona sama si práci bude obhajovat. 

3 Citovat

Souhlasím s Blondie, ale na druhou stranu koncept udržitelného cestování je fakt debilita... Vlastně koncept čehokoliv udržitelného je debilita... Vím že to nikoho nezajímá ale souhlasím s floodland 

1 Citovat

Ale ten dotazník přeci ten termín udržitelné cestování vyloženě nepropaguje, jen se ptá, jestli jsme o něm slyšeli. Já ten termín taky nemusím, ale chytat se toho mi připadá naprosto zbytečné.

0 Citovat

No jsou ještě horší věci, např. udržitelný e-shop. Tam už vůbec netuším o co jde.

1 Citovat

No zda jej majitel udrží nebo zkrachuje, ne?

0
13 reakcí