Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost s podmínkami při vstupu do USA? Vím, že byla v červnu zrušena povinnost předkládat před odletem 1 den starý negativní test. Ale je např. nutné se nechat testovat tam při příletu? Díky K.  .

Vstup do USA

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost s podmínkami při vstupu do USA? Vím, že byla v červnu zrušena povinnost předkládat před odletem 1 den starý negativní test. Ale je např. nutné se nechat testovat tam při příletu? Díky K.

0

Ahoj, neni nutne se testovat, porad je nicmene povinne mit ockovani…

0 Citovat

Ahoj, těsně před zrušením testu před odletem jsem v USA byl a po příletu nikdo nic nekontroloval ani neposílal nikoho na test. Pro vstup do USA (jako cizinec) teď potřebuješ pouze certifikát o očkování (nemusí být booster dávka; stačí pouze ukončené očkování) a vízum. V případě, že letíš s přestupem, je ještě vhodné si ověřit podmínky země, ve které máš přestup. Zároveň také podmínky aerolinky.

2 Citovat

V USA se po otevření vloni v listopadu nikdy nemuselo testovat po příletu, tím spíše teď už vůbec ne:-) Hlavně tam neexistuje žádný orgán, který by to mohl jakkoliv kontrolovat.

0
3 reakce