Zajima me, zda berete nekdo na dovolenou (bez CK) rodice. Nasi se dnes vyjadrili, ze by se radi taky nekam podivali mimo ČR, ja tak nejak vaham, co to muze obnaset zejmena za uskali😂🤷. Preci jen oba 70+, bez cestovky nikam nikdy nejeli. No hlavne teda co s autem z pujcovny, do jednoho se nevejdem a ze by tatka pujcoval a ridil v cizine, v to vubec nedoufam. Co s nimi tam, neumi reci. Jezdime 2+2 a tohle mam dojem, ze by bylo 2+4🤦‍♀️. Jak to resite, berete rodice s sebou a jak pojimate dovolenou na miste? My jsme celkem aktivni lidi, byvame cele dny mimo ubytovani, vracime se vecer, coz by oni asi nedali.  .

Cestovani s rodičema😂

Založila ve fóru Co se nevešlo

My to měli jednodušší. Jsme 3, takže v autě vždycky volné místo a ložnice jsou taky většinou min 2 postele, takže by jedna zbývala. Těma zážitkama žije mamka doteď. 
Jen se prostě musí hledat kompromis na obou stranách. A a ni o zábavu není nouze
Sicilie - hrdá na to, že číšnice rozuměla "špagety", s patřičnou artikulací pokračovala "raj-ča-ta"

Slovinsko - výlet k vodopádům, u jednoho to vzdala, že na nás počká. Jenže jsme to špatně odhadli, 2km v horách není to stejné co ve městě. Tak i přes náš pomalu běh čekala snad hodinu v tříšti a hukotu vody, protože dolů si sama netroufla a nahoru nemohla.

Martinik - apartmány v domě v činžácích, všechny vchody stejné, dveře na heslo. Zůstala sama "doma", protože jsme měli výlet na sopku. Jenže jsem jí špatně nadiktoval číslo vchodu, vyšla ven a při příchodu do toho nadiktovaného vchodu někdo vcházel, tak šla s ním. Tam ale zjistila, že je ve špatném vchodě, ale ven už se neměla jak dostat a nikdo se s ní nebavil. Takže musela čekat, než zase někdo půjde ven.

1 Citovat

:)) To jsou ty uskali, co jsem myslela. Asi to clovek musi pojmout, mam o 2 deti s sebou vic😉.

A s tim ubytovanim taky, to by bylo lepsi pro ne samostatne, aby nemuseli poslouchat rev nasich deti od rana a vecer.🙏

0 Citovat

Mandre napsal(a):

A s tim ubytovanim taky, to by bylo lepsi pro ne samostatne, aby nemuseli poslouchat rev nasich deti od rana a vecer.🙏

 

Na druhou stranu můžou pohlídat a vy si můžete užít večer bez dětí.

0