Zdravím všechny cestovatele! Jako závěrečnou maturitní práci vypracovávám teoretický čtyřdenní zájezd v oblasti venkovského cestovního ruchu. Tento dotazník mi pomůže lépe porozumět cílovému zákazníkovi a jeho potřebám. Budu tedy velmi ráda za všechny odpovědi. Vše je anonymně, zabere Vám to max. 10 minut. Děkuji všem :) https://docs.google.com/forms/d/...sp=sf_link  .

Anketa závěrečná práce k maturitě

Založila ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Zdravím všechny cestovatele! Jako závěrečnou maturitní práci vypracovávám teoretický čtyřdenní zájezd v oblasti venkovského cestovního ruchu. Tento dotazník mi pomůže lépe porozumět cílovému zákazníkovi a jeho potřebám. Budu tedy velmi ráda za všechny odpovědi. Vše je anonymně, zabere Vám to max. 10 minut. Děkuji všem :)

https://docs.google.com/forms/d/...sp=sf_link

0

Opět na rychlo ušitý dotazník. V otázce 8. Kolik byste za čtyřdenní zájezd zaplatili celkově (doprava, strava, ubytování, vstupy - vše v ceně) podsouvá konkrétní částku. Proč tam není méně než 10.000, ale jen možnost jiné? Ono neznám snad nikoho, kdo by chtěl za 4 denní agroturistiku dát tolik... Nebo proč jsou rozdílné možnosti mezi otázkou 5 a 6. To fakt nedává smysl. U sedmičky chybí možnost sám. A celý dotazník předpokládá, že každý člověk na takový zájezd jet kydat hnůj chce.

1
1 reakce