Ahoj. Neměl by někdo prosím tip na směnárnu kde koupit THB? Koukal jsem na Airbank, že mají kurz 1bath 0.66 Kč.  V HK ve směnárně je to 0.75, což mi přijde zbytečné velký rozdíl. Předem díky za případnou odpověď.    .

Kde koupit thajský bath?

Založil ve fóru Co se nevešlo

18 reakcí

Ahoj. Neměl by někdo prosím tip na směnárnu kde koupit THB?

Koukal jsem na Airbank, že mají kurz 1bath 0.66 Kč.  V HK ve směnárně je to 0.75, což mi přijde zbytečné velký rozdíl. Předem díky za případnou odpověď.  

0

Dají se koupit u https://www.tourist-centrum.cz/, dvakrát už jsem tam udával zbylé bahty.

0 Citovat

Ještě bych dodal, že v Thajsku už je nemožné vybrat z bankomatu mezinárodní kartou bez poplatku. Jedná se o pořádné výpalné, minimálně 150 THB

1 Citovat

teď v listopadu jsem zkoušel několik různých bankomatů na Phuketu a všude byl jednotný poplatek 220 THB... 

0 Citovat

Nejlépe je mít s sebou 100 dolarové bankovky a v letovisku si projít všechny směnárny. Je na ně mnohem lepší kurz než třeba na desítky a dvacítky. 

0 Citovat

Těch 220 THB bylo téměř všude už před 4 lety, ale existovala tehdy (nevím, jak teď) jedna banka vlastněná Japonci s poplatkem 150, ale jen s pár bankomaty ve větších městech.

1 Citovat

Myslím, že ten výhodnější kurz byl i na 50 USD bankovky. Velmi výhodný kurz byl i v některých směnárnách na letišti Suvarnabhumi těsně před odchodem na metro.

1 Citovat

Kolik nejvíc lze vybrat z bankomatu v Thajsku? 

0 Citovat

Citibank 50t

0 Citovat

Skoro tři roky zpět se vyplatily velké bankovky 50 a 100 dolary i eura. Pořád je i to euro v pohodě?

0 Citovat

Trend poplatku za vyber z bankomatu mistni bance je bohuzel cim dal silnejsi vsude po svete. Jak temer vsechny banky rusi poplatky za vyber pro sve klienty, tak zavadi poplatky pro zahranicni vybery. Vlk se nazere tak jako tak :(

0 Citovat

Vzít pár dolarů, na místě vyměnit a zbytek, kde se dá, tak platit kartou.

0 Citovat

V Praze u Masarykova nádraží teď 1 bath prodávají za 0,67 korun ~ rozdíl oproti středu 1,5 %... To se mi zdá hodně férové. 

1 Citovat

Nejlepší je až na místě na letišti v Bangkoku (pokud nemáte přílet třeba na Phuket) u vstupu na vlak. Směnárna Super rich. Stejně máte povinnost vézt sebou při vstupu do země ekvivalent 20tis thb(v eur, nebo usd), takže vybírat na místě se nevyplatí. Poté můžete všude platit klidně kartou...

0 Citovat

Na Phuketu je horší kurz naž v Bangkoku?

0 Citovat

Na letišti ano. 

0 Citovat

My jedeme do Khao Lak, takže raději směňovat až tam. A Eura jsou v pohodě? Tři roky zpět bylo jedno, jestli jsme měnili eura nebo dolary, tak jen, zda se něco nezměnilo.

0 Citovat

Nemáte někdo na prodej bathy - Ostrava a okolí? Díky

0 Citovat

"Nemáte někdo na prodej bathy - Ostrava a okolí? Díky"

Nevěřim tomu, že kolem Ostravy neprodávaj vany. Je to region razovity, ale v něčem se koupat musíte, ne?

3
18 reakcí