Zdravím všechny, mám docela velký problém a nevím co s tím. Přes zaměstnanecké benefity jsem si vygeneroval voucher na kiwi.com v hodnotě 10 tisíc, vybral si let za 10500, použil voucher a chtěl doplatit 500Kč kartou. Platba kartou byla bohužel zamítnuta a tak jsem chtěl zaplatit jiným způsobem a to přes Revolut. Zaregistroval jsem se tam, přeposlal si potřebné peníze a chtěl jsem zaplatit rozpracovanou rezervaci. Na kiwi mě to ale hodilo zpátky na vyplnění údajů o mé osobě před platbou, tak jsem je znovu vyplnil a když jsem se dostal opět k platbě, tak mi to už nechtělo kód voucheru vzít, protože už byl prý jednou použít. Přitom nikde na svém účtu na kiwi nemám žádnou potvrzenou ani rozoracovanou rezervaci, na emailu také nic. Voucher se prostě rozplynul do ztracena. Na podporu kiwi se také nemůžu dostat, protože nemám žádnou potrvzenou rezervaci a napsat jim jen tak nejde, nebo jsem aspoň nepřišel na to jak. Nevíte někdo jak takovou situaci vyřešit? Děkuji   .

Ztracený voucher na kiwi.com

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

7 reakcí

Zdravím všechny, mám docela velký problém a nevím co s tím. Přes zaměstnanecké benefity jsem si vygeneroval voucher na kiwi.com v hodnotě 10 tisíc, vybral si let za 10500, použil voucher a chtěl doplatit 500Kč kartou. Platba kartou byla bohužel zamítnuta a tak jsem chtěl zaplatit jiným způsobem a to přes Revolut. Zaregistroval jsem se tam, přeposlal si potřebné peníze a chtěl jsem zaplatit rozpracovanou rezervaci. Na kiwi mě to ale hodilo zpátky na vyplnění údajů o mé osobě před platbou, tak jsem je znovu vyplnil a když jsem se dostal opět k platbě, tak mi to už nechtělo kód voucheru vzít, protože už byl prý jednou použít. Přitom nikde na svém účtu na kiwi nemám žádnou potvrzenou ani rozoracovanou rezervaci, na emailu také nic. Voucher se prostě rozplynul do ztracena. Na podporu kiwi se také nemůžu dostat, protože nemám žádnou potrvzenou rezervaci a napsat jim jen tak nejde, nebo jsem aspoň nepřišel na to jak. Nevíte někdo jak takovou situaci vyřešit? Děkuji 

0

Zkouset volat. Jinak dalsi darek kiwi, tohle by se melo dat na uvodni stranu, proc nekupovat u kiwi🤦‍♀️.

2 Citovat

Ok, zkusím to. Nevíte náhodou číslo na jejich infolinku? Když to zkouším najít u sebe, tak mi to žádné kontakty nenabídne, protože nemám žádnou hotovou rezervaci. Všechny pokusy o získání nějakého kontaktu končí na této stránce (viz. příloha) 

 


img-20230112-144132.jpg

0 Citovat

Nevim jestli funguje +420 228 885 100

1 Citovat

Je to pech! Za poslední 2 roky jsem použil kiwi voucher aspoň 10x a vždy to prošlo ok. Ale jen v hodnotách 1K Kč nebo 2K Kč. Jednou vlastně odvážně i 5K Kč na Kapverdy. Jsi hrdina, že hned 10K Kč voucher, asi na letenku až někam do zámoří.

Momentálně 1K, 2K, 5K vouchery nejsou dostupné. Jen ten 10K.  To vidím prvně.

Hodně štěstí v jednání s Kiwi!

0 Citovat

Děkuji, snad to vyjde a dostanu to z nich zpět. Hned zítra začnu s voláním, dnes jsem v práci a nestíhal bych delší hovor. Pokud to nevyjde, bude to draze zaplacená zkušenost. Co mě aspoň trochu těší je, že to nebylo za reálné peníze, ale "pouze" za benefity. Mělo to být na let do Mexika. 

0 Citovat

Zdravím, tak jsem se tam dovolal a problém jsem úspěšně vyřešil. 17.3. odlétám do Mexika :) Snad už to bude bez problémů. 

9 Citovat

Tak hlavně, že bylo Kiwi nějak kontaktovatelné a tato nepříjemnost se úspěšně vyřešila. Dnes už jsou k dispozici všechny 4 druhy voucherů (1K, 2K, 5K, 10K). Doplnili je.

Tak ať se ti Mexiku líbí, ať už s příletem do MEX (koloniální města v okolí) nebo do CUN (pláže a mayské památky v okolí). Za cenu 10,5K Kč zřejmě s TAPem, hezký let!

1
7 reakcí