Dobrý den,  Chtěl bych se zeptat jak se dá chargeback s bankou jelikož edreams a řešení problémů je něco ..... připomíná mi to český stát ale neříkejte mi že banda sedících indů atd nemůže zpracovat můj požadavek do roku ? Tak by mě zajímalo když kontaktuji airbank po roce že mi v nedali vědět více jak rok ani neřeší mé vrácení peněz tak jestli neřeknou něco jako " měli jste to udělat do 120 dnů " teď už je pozdě atd i ale už vím že příště se obloukem vyhnout  těmto 3. stranám. Děkuji  .

E-dreams a chargeback skrze Airbank po roce ?

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Dobrý den, 

Chtěl bych se zeptat jak se dá chargeback s bankou jelikož edreams a řešení problémů je něco ..... připomíná mi to český stát ale neříkejte mi že banda sedících indů atd nemůže zpracovat můj požadavek do roku ? Tak by mě zajímalo když kontaktuji airbank po roce že mi v nedali vědět více jak rok ani neřeší mé vrácení peněz tak jestli neřeknou něco jako " měli jste to udělat do 120 dnů " teď už je pozdě atd i ale už vím že příště se obloukem vyhnout  těmto 3. stranám.

Děkuji


screenshot-2023-01-17-11-05-58-487-com-edreams-travel.jpg

0

Tady může být problém s tím rokem. Dost často bývá lhůtou, dokdy je možné udělat chargeback.

1 Citovat

Mıchal napsal(a):

Tady může být problém s tím rokem. Dost často bývá lhůtou, dokdy je možné udělat chargeback.

Abychom mohli Vaši reklamaci vyřídit rychle a pořádně, je dobré nám ji podat bezprostředně poté, co jste se o reklamované události dozvěděli,   nejlépe do 3 měsíců od chvíle, kdy se přihodila  . Nejpozději pak můžete reklamaci uplatnit během 3leté lhůty, pak bude promlčená.

Takže idu na to.

0
2 reakce