Plánujeme na 20 dnů Japonsko a vyskytla se nám tu příležitost dalších + 10ti dnů, tak si říkáme jestli někde neudělat stopover. Letenky ještě nemáme koupené. Nechceme Thajsko, Vietnam, Malajsii, Singapur, Laos, Kambodžu, tam jsme už byli. Přemýšlíme o Filipínách: PRG -  Filipíny 10 dnů, Japonsko 20 dnů Nenapadá vás něco ještě jiného zajímavého tím směrem? Samozřejmě čím levnější letenky tím lépe, ale není to podmínkou.      .

Kam po světě na 10 dnů při cestě do Japonska? :-D

Založil ve fóru Co se nevešlo

8 reakcí

Plánujeme na 20 dnů Japonsko a vyskytla se nám tu příležitost dalších + 10ti dnů, tak si říkáme jestli někde neudělat stopover. Letenky ještě nemáme koupené. Nechceme Thajsko, Vietnam, Malajsii, Singapur, Laos, Kambodžu, tam jsme už byli.

Přemýšlíme o Filipínách: PRG -  Filipíny 10 dnů, Japonsko 20 dnů

Nenapadá vás něco ještě jiného zajímavého tím směrem?

Samozřejmě čím levnější letenky tím lépe, ale není to podmínkou.

 

 

0

Pokud stopover po ceste do JPN, pak sever Omanu. Pokud i JPN muze byt 20 dennim stopoverem, pak Palau. 10 dnu na Filipiny je zalostne malo. Ale jiste letenky budou podstatne levnejsi nez na Palau. Vidim to, ze skoncite na Filipinach - smerujte to na Cebu spis nez na Manilu

1 Citovat

Já bych zkusil Koreu. Tu Jižní.

4 Citovat

Co takhle Taiwan, nebo celých 30 na Japonsko? 

2 Citovat

Z Tchajwanu se dá v akci dost levně na Okinawu.

2 Citovat

Připojuju se s doporučením na Tchajwan. Města sice moc nádherný nejsou (místa málo a lidí a zástavby mnoho, i když třeba Taipei National Palace Musem je must), ale příroda skvělá. Taroko National Park mě nadchnul. 3 celý dny jenom v Taroku jsou tak akorát. My jsme právě dělali Tchajwan jako stop-over na Palau v nějaké akci s China Airlines

2 Citovat

Před pár lety jsme měli kombinaci: 6 dní okinawa + 10 dní Taiwan a nemělo to chybu. Super jídlo, krásná příroda a Taipei taky fajn. 

1 Citovat

Když už je řeč o Taipei, doporučuju termály v Beitou.

1 Citovat

Jestli můžete být tak dlouho v Japonsku, volil bych 30 dnů v Japonsku, ev. si ponechal pár dní na Okinawu.

2
8 reakcí