Má někdo zkušenost jaká je situace když chci z ČR letět do Toronta na 3 dny a pak pokračovat do USA.    Kanada nechce očkování, USA ano, ESTA na USA i na kanadu apod.. prostě co kde chtějí - na čem se může něco seknout.  Dal by někdo tip ?   .

Podminky vstupu do USA letecky z KANADY pro občany ČR ?

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

2 reakce

Má někdo zkušenost jaká je situace když chci z ČR letět do Toronta na 3 dny a pak pokračovat do USA.    Kanada nechce očkování, USA ano, ESTA na USA i na kanadu apod.. prostě co kde chtějí - na čem se může něco seknout.  Dal by někdo tip ? 

0

USA ESTA, Kanada eTA, být plně očkován - doklad z Óčko o ukončeném očkování (2 dávky u dvoudávkové vakcíny).

Plus testování na COVID viz níže:

Testing – ALL Travelers
Who are flying from China, Hong Kong, or Macau, or have been in any of these areas in the past 10 days and are flying from one of these airports: Incheon International Airport in Seoul, Republic of Korea, Toronto Pearson International Airport in Canada, or Vancouver International Airport in Canada    REQUIRED

Before boarding a flight to the United States, you are required to show a negative COVID-19 test result taken  no more than 2 days before travel . There is also an option for people who have documented recovery from COVID-19 in the past 90 days.

 

https://www.cdc.gov/coronavirus/...vid19.html

 

1 Citovat

Tady je odkaz na vstupní podmínky, stačí tam zadat národnost pasu, země a data a vygeneruje to všechny vstupní podmínky:

https://apply.joinsherpa.com/tra...uage=en-US

Je to podle Timaticu, tím se řídí letecké společnosti.

 

 

2
2 reakce