Ahoj, s předstihem řeším data v Černé Hoře :) Má prosím někdo nějaký tip, kde sehnat a jakého operátora doporučujete? Jedeme busem, na letišti bohužel nebudu. Díky za tipy :)  .

SIM karta - Černá Hora

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj, s předstihem řeším data v Černé Hoře :)

Má prosím někdo nějaký tip, kde sehnat a jakého operátora doporučujete? Jedeme busem, na letišti bohužel nebudu. Díky za tipy :)

0

Dá se koupit v každé trafice nebo na benzince. Operátora už si bohužel nepamatuju. 

0 Citovat

hej turisticke balicky sa daju kupit vsade, za par eur a datove limity su neskutocne ... 500GB a pod. Takisto aj rychlosti. Co som mal Tmobile tak 4G takmer 200Mbit. Som nechapal.
Ale na tieto baliky neplati balkan roaming, takze su platne len v Ciernej Hore.

0 Citovat

Mobilní služby jsou v ČH velmi levný a opravdu se SIM dají koupit všude včetně turistických balíčků. Vloni jsem platil okolo 15 EUR za asi 100GB balíček od T-Mobilu. Koukni se na jejich web a porovnej s Mtel.

 

Btw ten Balkan roaming reálně existuje? Možná ale jen pro místní s paušálem, ne? V Srbsku jsem měl lokální (ne turisticky) balíček Mtel a když jsem se ptal na tenhle roaming, slečny na pobočce v Niši vůbec netušily. V ČH jsem se ptal v tamním Mtelu a tam mě slečna div nevykopla ze dveří, že oni jsou černohorský Mtel a ať za nima s tím srbskym nelezu. :)

 

0 Citovat

hej funguje, je to nieco ako EU roaming. som na jar a v lete pouzival srbsku SIMku a celkom to slo. Aj ked nie vzdy a neboli mi vzdy jasne podmienky. Pri tych cenach SIM radsej kupit miestnu. 

0
4 reakce