Máte někdo tip, zda je možné v Čr před dovolenou koupit SIM-ku s daty, na týden se 2 puberťáky není nikdy dost giga, takže čím víc, tím líp. Bohužel mám Datamanii, která má 100 GB, ale nefunguje v zahraničí. Případně zda a kde jde koupit na ostrovech v Řecku, Thassos, Kefalonia... Díky.    .

Internet v Řecku - kde koupit datovou SIM ideálně v Čr?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Máte někdo tip, zda je možné v Čr před dovolenou koupit SIM-ku s daty, na týden se 2 puberťáky není nikdy dost giga, takže čím víc, tím líp. Bohužel mám Datamanii, která má 100 GB, ale nefunguje v zahraničí.

Případně zda a kde jde koupit na ostrovech v Řecku, Thassos, Kefalonia... Díky.

 

0

Unlimited data eSIM na 30 dnu napr.recky Vodafone za 40EUR, za 30 fyzicka SIM s vyzvednutim v Recku. Jiste to pujde i levneji s googlem a jinym operatorem. Airalo a mtxconnect nevidim nic zajimaveho. Proste hledat eSIM pro Recko.

0 Citovat

V rámci datového roamingu by tam měla fungovat jakékoliv karta z EU, tedy třeba předplacená z Polska, kde jsou data hodně levná.

0 Citovat

Nemám mobil který eSim podporuje, takže musí stačit klasická SIM. Koupil jsem Vodafone 15GB za 200 kč, což na týden dovolené musí stačit každému, pokud by někdo řešil tuto možnost. Zapátrám v Řecku a sdělím další info, pokud najdu nabídku za stejnou cenu ale s více daty....

0 Citovat

padrino, máš tip na konkrétneho operátora v Poľsku? Mám cestu do Poľska, tak by som kartu kúpil tam.

0 Citovat

Mě by spíše zajímalo, jak dlouho ty sim karty budou reálně fungovat mimo Polsko než to operátor zařízne z důvodu, že klient se většinu času v Polsku nenachází a data čerpá jen v EU. Jestli s tím má někdo reálnou zkušenost. Měsíc, dva, rok... 

0 Citovat

Mám holandskou sim kartu, se kterou jsem v Holandsku (myšleno v Nizozemsku) nikdy nebyl. Funguje bez problémů už minimálně 5 let.

0
6 reakcí