Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte zkušenosti s přestupem ve Vietnamu a s tím související vízovou povinností. Letíme s přáteli na tři týdny do Vietnamu, následně na týden do Jižní Korei. Zpět do ČR se ale vracíme opět z Vietnamu. Problém je, že letenky do Jižní Korei (Vietjetair) máme od jiné aerolinky, než letenky z ČR do Vietnamu (Quatar Airways). Budeme si tudíž muset po příletu ze Seoulu do Ho Chi Minh City vyzvednout zavazadla a znovu je odbavit. Budeme k tomu muset opustit transit zónu? A pokud ano, musíme si pro naši cestu opatřit dvouvstupová víza?  Předem mockrát děkuji za Vaše odpovědi.   .

Víza do Vietnamu

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte zkušenosti s přestupem ve Vietnamu a s tím související vízovou povinností.

Letíme s přáteli na tři týdny do Vietnamu, následně na týden do Jižní Korei. Zpět do ČR se ale vracíme opět z Vietnamu. Problém je, že letenky do Jižní Korei (Vietjetair) máme od jiné aerolinky, než letenky z ČR do Vietnamu (Quatar Airways). Budeme si tudíž muset po příletu ze Seoulu do Ho Chi Minh City vyzvednout zavazadla a znovu je odbavit. Budeme k tomu muset opustit transit zónu? A pokud ano, musíme si pro naši cestu opatřit dvouvstupová víza? 

Předem mockrát děkuji za Vaše odpovědi. 

0

Multientry víza do Vietnamu momentálně nejsou, je tedy potřeba na oba dva vstupy separátní jednovstupová měsíční e-víza. VietJet je lowcost společnost, s QR co já vím nespolupracují, kór když jsou lety na dvu různých letenkách, takže zavazadla pošlou jen do SGN, tam projít imigrační, vyzvednout..a znovu se odbavit na let s QR

1 Citovat

A je možné si ještě před odletem z ČR o obě jednovstupová víza požádat přes internet? Myslím tím, že bych na webových stránkách, kde se normálně žádá o jednovstupová víza, udělala dvě žádosti hned po sobě akorát s jinými daty. 

0 Citovat

Víza jsou vyřídit online za 25 dolarů je lepší rovnou požádat o dvě než se stresovat na dovolené. Zůstalo mi omylem 200 dongů, prodám podle aktuálního kurzu v Brně. Jinak lze peníze na letišti vyměnit bez problémů na cestě zpět za eura nebo dolary, akorát tyto jsem našla až doma

1 Citovat

200 dongů je asi 0,2 Kč.

0 Citovat

Díky za opravu, neumím počítat na miliony tak vynechávám 3 nuly, je to 200000 dongů

0
5 reakcí