- Fórum
- Co se nevešlo
- Ruská krize - jak využít k cestování?
Ruská krize - jak využít k cestování?
Rubl padáá a padáá.. Ceny klesají nejen u Aeroflotu.. Nějaké další tipy?
PRG - BKK za 9,5tis atd.. více v příspěvku.
PRG -> BKK za 9500 na kdy? Prosim o bližší info Koukám po něčem na období 16.2. - 2.3. 2015, ale ty ceny jsou zcela někde jinde.
Zadával jsem původně v Kč, v rublech to asi vyjde lépe...akorát nevím jak moc, mají nějak přetížený web Nejlevněji to na první pohled vycházelo 14035 rublů v jednom směru, letenek byly 2 kusy, nazpět cena vyšší a systém mě dál nepustil, takže celkovou cenu na můj termín nevím (přetíženo).
EDIT: Tak to dělá cca 11484 Kč přes kurs KB.
u ČSA lze též kupovat o 20% výhodněji v rublech - http://bit.ly/csa-ru
To je tedy slušný gamble! Ruská centrální banka naleje do rublu nějaké dolary a rubl může být zítra klidně zase za 40...
Zkoušel jsem na ruské mutaci bookovat u čsa..
Praha-Dubaj - V Kč 7676, v Rublech 18617 (5700Kč)..nic moc jiného jsem zatím nenašel..
Worst case scenario je, ze letenky budou za stejne prachy jako pred krizi - tzn. MLE za 11k, BKK za 11.5k - porad nejlepsi cena na trhu.. Ja do toho ale nejdu, Asie me obecne moc nebere (jezdim tam pracovne), pockam si na nejakou pecku opacnym smerem
Nicmene rozhodne bych z toho strach nemel..
No tak ono se to určitě nepíše pouze na Aeronetu, ale nebudeme to řešit tady.
P.S. Nesmíš určitě ani věřit tomu, co píšou v "babiškách" apod.
Pri nakupu letenky pres aeroflot nezapomente jeste 2% slevu kod: DIS23
Pozor jsou tam terminy kdy to nejde pouzit... vice na:
http://www.aeroflot.cz/cms/en/special_o ... pon_flight
@ petr76: platis kartou v pripade krachu aerolinky ti banka vse vrati osobne vyzkouseno jeste kdysi za dob krachu aerolinky skyeurope
Přesně tak, skyeurope je dobrý příklad, jakkoli si nemyslím, že státní aeroflot může padnout, v Rusku sotva, to by muselo padnout celé
Letěl jsem se skyeurope naposledy 4 dny před krachem, a bral jsem to jako sázku do loterie a náhradní plán jsem měl připraven a za neuskutečněné lety se mi peníze na CC vrátily.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!