Ahoj, cestujeme po Sicílii a jeden hostitel nám zaslal výzvu k proplacení zničení sprchových dveří za 200€. Když jsme přijeli na místo, všimli jsme si, že sprchový kout je v horším stavu (jedny křídla šly těžko zavřít, v druhých byla výplň polovypadlá a byl viditelne zabedbaný), ale nestěžovali jsme si, protože jsme po letech zvyklí, že ne všude je vše perfektní a vždy se něco najde (plus řešit půl dne opravu koutu se nám nechce). Poté nám hostitelka zaslala onu výzvu s tím, že kout je rok starý (určitě :D) a že jsme ho zničili. Tuto výzvu jsme odmítli a hostitelka zapojila Airbnb. Máte někdo podobnou zkušenost, jak se bránit? Teoreticky by onu škodu pokrylo cestovní pojištění, ale nechce se mi z principu někomu cokoliv platit za vylhané obvinění.    .

AirBnB křivé obvinění ze způsobené škody

Založil ve fóru Co se nevešlo

Jo to bylo v Jordánsku? No tak to se nediv. V nějakém jiném vlákně jsem popisoval scamy, které jsme absolvovali v červenci. Neskutečné. 

0 Citovat

Volání ze zahraničí do ČR je možné za cenu tvého tarifu  přes WiFi volání - VoLTE. Platíš jakobys byl v ČR - tarif volání ČR/ČR. Podmínkou je kvalitní WiFi, aktivace VoLTE. Důležité - zvolit upřednostnit WiFi volání v nastavení. Důležité - při ztrátě signálu WiFi - hovor plynule pokračuje v LTE síti přes VoLTE (možné pouze v ČR). Předání hovoru do 2G sítě není technicky možné. Proto je lepší před volanim nastavit na mobilu síť 2G. Pokud není WiFi, řeším to místní SIM a hotspot (mám sebou ještě jeden mobil, který používám jako hotspot) Důležité - aby místní SIM neblokoval hotspot.

2 Citovat

Kajman77 napsal(a):

Jo to bylo v Jordánsku? No tak to se nediv.... 

A máš odkaz na to vlákno? Mě by to zajímalo, protože jinak byli Jordánci velmi milí a pohostinní a nějak extra se mě tam nesnažili ojebat... 

1 Citovat

Mıchal napsal(a):

V prvé řadě. Na Booking se volá. Mají i českou linku. Podpora přes chat bývá nekompetentní. 

jake je ceske cislo na booking? budu ho asi v pristich dnech potrebovat, ale aplikace nabizi jen nemecke … ceske by se nejspis hodilo :) diky

0 Citovat

+420239018307

1 Citovat

Diky.

0 Citovat

Je to Sicílie - buď rád, že tě nenechali zmizet. A zmizelej si už na nic stěžovat nemůže.

1