Ahoj přivodil jsem si takovou pakárničku při platbě letenek bankovním převodem. U wizzair jsem zaplatil letenky třikrát (jo jsem vůl nezjistil jsem si jak se to pořádně platí), jelikož ani jedna platba mi nebyla uznána tak jsem tam zavolal. Tak mi na to ihned platbu potvrdili a ujistili mě že zbytek mi pošlou zpět. Ale zbylé 2 platby mi stále nevrátili. Už je to měsíc. Tak nevím jestli mám znovu volat nebo ještě čekat. Nemáte někdo zkušenost nebo nevíte jakou dobu na to společnost má ? Předem díky za rady.  .

Platba převodem

Založil ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Ahoj přivodil jsem si takovou pakárničku při platbě letenek bankovním převodem. U wizzair jsem zaplatil letenky třikrát (jo jsem vůl nezjistil jsem si jak se to pořádně platí), jelikož ani jedna platba mi nebyla uznána tak jsem tam zavolal. Tak mi na to ihned platbu potvrdili a ujistili mě že zbytek mi pošlou zpět. Ale zbylé 2 platby mi stále nevrátili. Už je to měsíc. Tak nevím jestli mám znovu volat nebo ještě čekat. Nemáte někdo zkušenost nebo nevíte jakou dobu na to společnost má ? Předem díky za rady.

0

a co myslite, ze my tady vymyslime? ;)

proste tam zavolejte a popozente je. my tady nic nevymyslime.

2 Citovat

Případně googlit chargeback 

0 Citovat

Chargeback se tyka platebnich karet. nikoli prevodu na ucet.

0 Citovat

Jde o to že za minulý telefonát jsem zaplatil 300 tak se raději ještě zeptám zde :)

Googlil jsem. Nezapočítané platby vracejí zpět. Ale za jak dlouho tam psané není. 

0 Citovat

Volat tam, to utratíš víc, než ty letenky stály.

Na webu mají formulář - stížnost nebo tak něco. Tak to vyplň a oni ti odpoví. A příště plať letenky kartou.

5 Citovat

tak ono existuje vzdy aj to lokalne cislo, velakrat sa to tu davalo ... Wizzair Special Assistence 

0 Citovat

bohužel, na lokálním čísle už striktně řeší jen osobní asistence a nepravidelnosti letů ze strany wizzair (zpoždění/zrušení letu), všechny ostatní věci asertivně odkazují na tu předraženou linku.

Nechápu, že je tohle v EU legální..

Nicméně, totéž co na lince jde ještě řešit na online chatu, zcela zdarma.

Ale u těch plateb je to blbý, co jsem slyšel, tak pokud se to nezpárovalo automaticky samo, moc s tím nebyli schopni dělat.. ale dejte vědět, třeba se zlepšili.. :D

Každopádně, nevidím důvod k platbě převodem, má to jen samé nevýhody (musíte čekat na potrvrzení, riziko že to nespárují, chybí ochrana spotřebitele formou chargebacku, a výměnou za to... nic.
Nechápu, proč si to někdo vůbec vybere..)

6 Citovat

Vybere si to snad jen z jediného důvodu, získá čas... Pokud se nějak rozleží v hlavě, nezaplatí a hotovo.

0 Citovat

Některé země vyžadují doklad o zakoupení letenky (případně i zpáteční). Pokud má hned doklad o zaplacení/rezervaci letenky a pak to nezaplatí, může tím mít jednodušší přístup k splnění vízových podmínek. 

 

0
9 reakcí