Rozhodl jsem se založit toto téma pro cestovatele, kteří to se slevovými kódy myslí vážně a vyplatí se jim raději zaplatit někomu pár drobných, než žebrat o kódy zdarma a doufat, že se někdo smiluje. Naopak ti, kteří kód vlastní, tak mohou dávat nabídky na svůj kód tady. Jen prosím ty, kteří chtějí dostat kód zdarma, piště si o něj někde jinde. A ti, co chtějí kód zdarma někam dát, tak samozřejmě mohou tady a dát si do podmínky získání kódu třeba napsané 2 cestopisy. Představuji si to tak, že ten, kdo bude chtít prodat kód, tak sem napíše podrobnosti (datum platnosti kódu, minimální částku nákupu ubytování, představu o ceně), pokud někdo bude mít zájem kód koupit, tak napíše částku do zprávy, může klidně proběhnout nějaká aukce mezi více zájemci o kód a po dohodě se zašlou peníze třeba přes Revolut, následně mu přijde do zprávy kód se slevou. Naopak ten, kdo se bude chystat koupit ubytování, napíše poptávku, pravděpodobně se mu ozve více osob, které slevový kód mají a ten si z nich vybere asi toho nejlevnějšího (pokud to nebude nějaký jednodenní účet, u kterého nebude chtít riskovat podvod). Uvedu zde svůj kód, který dávám zdarma, abych se vyhnul tomu, že mě bude někdo napadat, že si chci jen vydělat na svém kódu: 4XF37C2HFQ  .

Booking sleva 10 % - nabídky, poptávky, aukce

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

15 reakcí

Rozhodl jsem se založit toto téma pro cestovatele, kteří to se slevovými kódy myslí vážně a vyplatí se jim raději zaplatit někomu pár drobných, než žebrat o kódy zdarma a doufat, že se někdo smiluje. Naopak ti, kteří kód vlastní, tak mohou dávat nabídky na svůj kód tady. Jen prosím ty, kteří chtějí dostat kód zdarma, piště si o něj někde jinde. A ti, co chtějí kód zdarma někam dát, tak samozřejmě mohou tady a dát si do podmínky získání kódu třeba napsané 2 cestopisy.

Představuji si to tak, že ten, kdo bude chtít prodat kód, tak sem napíše podrobnosti (datum platnosti kódu, minimální částku nákupu ubytování, představu o ceně), pokud někdo bude mít zájem kód koupit, tak napíše částku do zprávy, může klidně proběhnout nějaká aukce mezi více zájemci o kód a po dohodě se zašlou peníze třeba přes Revolut, následně mu přijde do zprávy kód se slevou.

Naopak ten, kdo se bude chystat koupit ubytování, napíše poptávku, pravděpodobně se mu ozve více osob, které slevový kód mají a ten si z nich vybere asi toho nejlevnějšího (pokud to nebude nějaký jednodenní účet, u kterého nebude chtít riskovat podvod).

Uvedu zde svůj kód, který dávám zdarma, abych se vyhnul tomu, že mě bude někdo napadat, že si chci jen vydělat na svém kódu:

4XF37C2HFQ

3

Nebylo by lepsi to koncipvoat sireji jako bazar na vsechny mozne poukazky, nejen booking? Ja treba budu pravedpodobne tak za mesic nabizet 600USD poukazy k United, pokud se neobjevi neco na co bych je vyuzil :)

0 Citovat

Už vidim ty zástupy lidí, co se budou účastnit tohohle nesmyslu :DDDD

8 Citovat

No to víš, není to jako žebrat pořád zdarma. To pak může psát každej o stošest.

Tohle je spíš něco, co může být funkční pro lidi, co fakt mají zájem. Jde jen o to naučit lidi nechtít pořád něco zdarma. Pak teprve to může fungovat.

0 Citovat

GL. Já radši zaplatím plnou cenu, než se účastnit takové komedie. 

8 Citovat

Kódy mi nechodí, ale kdyby ano, známým nickům bych zdarma poslal přes SZ, jednodenním nickům a milovníkům komerce jen za úplatu.

Nicméně poslední dobou jinde než na Bookingu to bývá o 10% nebo více levnější a často měním plány, tak rezervovat s kódem nedává smysl.

5 Citovat

Ridder napsal(a):

GL. Já radši zaplatím plnou cenu, než se účastnit takové komedie. 

 

Teď nevím, co jako komedii myslíš. Pravděpodobně myslíš obchod. Nebo jsi náhodou myslel to rychlý sbírání kódu, který někdo hodí zdarma? Čekat, až někdo napíše kód a honem pomocí něho zaplatit ubytování, než mi to vyfoukne někdo jinej, kterej na to taky čeká jako sup. A ideálně pak za něj ani nepoděkovat, aby dalších x lidí ten kód zkoušelo využít. Ale pravda, to pak není ani komedie, ale spíš tragédie, tak asi myslíš spíš tenhle seriózní obchod, kde se může nakonec zasmát kupující i prodávající.

0 Citovat

Zbytečné vášně.
Kdo chce, ten za kod zaplatí. Bude mít jistotu, že místo číhání a pak nejasného výsledku (opravdu minimum lidí napíše, že kod využilo a je tudíž neplatný, tím spíš, že sem chodí i nelognutí lidé), dostane slevu.
Pokud kupuje ubytování za desítky tisíc, tak se mu vyplatí dát majiteli kodu nějaký finanční obnos.
Jak si to ošéfuje, aby se neokradli navzájem, to už je na nich.

3 Citovat

Nabízím slevový kód zdarma, platnost do 20.01.

MXRC4D72CA 

0 Citovat

Dobrý den,
nemá prosím někdo ještě slevovy kod na booking?
Děkuji

 

1 Citovat

Už se těším na ty aukce. Proč ještě nikdo žádnou nezahájil?

4 Citovat

Asi se lidi nechtějí vystavovat útokům proletariátu, proč to nesdílí zdarma. Občas mi přišly nějaké nabídky do soukromé zprávy, asi je to tak lepší.

0 Citovat

Nojo holt proletariát nechápe, že nejlepší byznys je prodat za peníze něco, co jsem zadarmo dostal a mně osobně je to k ničemu.

0 Citovat

@Raven

Blahopřeji k výbornému podnikatelskému záměru! Pořádně ten proletariát podojte!!!

1 Citovat

Asi došlo k nepochopení, já nikoho podojit nechci, já bych rád měl k dispozici kódy, když je potřebuji, takže bych si někdy nějaké rád klidně i koupil. Ale je to asi o typu člověka, někdo radši somruje, že potřebuje kód a doufá, že mu ho někdo pošle (třeba někdo i pošle, ale mně by to bylo prostě trapný), jiný sleduje téma, kde občas někdo hodí kód a snaží se předběhnout ostatní, jako je on. Já na tohle prostě nemám čas a ani povahu, tak bych případně třeba rád ten blbej kód i koupil.

4 Citovat

Aha, tak když nechceš kódy prodávat, ale naopak kupovat, tak proč tady plodíš takový elaboráty o aukcích a proletariátech a místo toho normálně nenapíšeš "koupím kód na booking, nabízím částku X"?

1
15 reakcí