Ahojky. Mam prosbu zda nekdo cestoval podobnou cestu. Zda nemel problemy/nastrahy, ktetych si nejsem vedoma. Mam dve moznosti, zalezi dle cen letenek. Casove se mi libi vice druha varianta, ale.. Turecko/ Australie(par dnu perth) NewZeland(14 dni) / Australie (9dni) ... tady si nejsem jista, zda neni problem se opet vratit  z NZ do australie .. neco jako kanada a usa.  Pripadne Evropa/Australie(12 dnu/ NewZeland (14 dni)/ USa pouze transfer Celkove mi jde o vsupy do zemi, zda tam muzu mit problem. Jinak visa predpokladam australie, new zeland a pripadne i usa?  Dekuji vsem moc za pomoc. Andy  .

Australie/NewZeland/Australie pripadne Australie/NewZeland/USA

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

2 reakce

Ahojky. Mam prosbu zda nekdo cestoval podobnou cestu. Zda nemel problemy/nastrahy, ktetych si nejsem vedoma. Mam dve moznosti, zalezi dle cen letenek. Casove se mi libi vice druha varianta, ale..

Turecko/ Australie(par dnu perth) NewZeland(14 dni) / Australie (9dni) ... tady si nejsem jista, zda neni problem se opet vratit  z NZ do australie .. neco jako kanada a usa. 

Pripadne Evropa/Australie(12 dnu/ NewZeland (14 dni)/ USa pouze transfer


Celkove mi jde o vsupy do zemi, zda tam muzu mit problem. Jinak visa predpokladam australie, new zeland a pripadne i usa?  Dekuji vsem moc za pomoc. Andy

0

Malinko OT: nechápu. Co je za problém Kanada/USA?  

Stejně, jako není problém jet USA/Kanada/USA, není žádný problém s Austrálie / NZ / Austrálie.

Jak americká Esta, tak kanadská esta tak australská eVisitor je vícevstupová záležitost a můžete v době platnosti do USA/Austrálie vstupovat třeba desetkrát. Klidně z USA/Zélandu/Kanady.

0 Citovat

Taky nevím, proč by měl být problém kvůli zvolenému itineráři. Problém se vstupem být může viz https://www.mzv.cz/sydney/cz/kon...ky_nz.html , ale když uvidí letenku za pár týdnů ze země, tak myslím, že se ta malá pravděpodobnost problémů ještě výrazně sníží.

0
2 reakce