Ahoj, je tu někdo, kdo zkoušel uplatnit nárok na komepenzaci podle pravidel DGCA v rámci Indie? https://www.skyscanner.co.in/new...mpensation https://economictimes.indiatimes...060799.cms 30. 9. Jsme letěli z Del do KTM a 3 hodiny před odletem nám zrušili bez nějakého důvodu let a že poletíme nejspíš až další den. To jsme si raději koupili nový letenky od Air India za 7k/pax, aby nám to nenarušilo plány. Podle výše uvedených odkazů bychom na nějaké odškodnění měli mít nárok, ale úplně se mi to s nimi nedaří vykomunikovat (Nepal Airlines). Tak mě zajímá, jestli s tím má někdo zkušenosti nebo to je spíš ztráta času? Čekám, že to asi nefunguje tak jednoduše jako v EU.    .

Nárok na komenzaci zrušeného letu Delhi -> Kathmandu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

Ahoj, je tu někdo, kdo zkoušel uplatnit nárok na komepenzaci podle pravidel DGCA v rámci Indie?

https://www.skyscanner.co.in/new...mpensation

https://economictimes.indiatimes...060799.cms

30. 9. Jsme letěli z Del do KTM a 3 hodiny před odletem nám zrušili bez nějakého důvodu let a že poletíme nejspíš až další den. To jsme si raději koupili nový letenky od Air India za 7k/pax, aby nám to nenarušilo plány.

Podle výše uvedených odkazů bychom na nějaké odškodnění měli mít nárok, ale úplně se mi to s nimi nedaří vykomunikovat (Nepal Airlines). Tak mě zajímá, jestli s tím má někdo zkušenosti nebo to je spíš ztráta času? Čekám, že to asi nefunguje tak jednoduše jako v EU.

 

0
0 reakcí