Dotaz na volani s ceskym tarifem. Mela jsem za to, ze kdyz vyjedu s českým cislem do EU, na kterem je tarif s volnymi minutami, tak pri volani na jine EU cislo se budou odecitat minuty z tarifu, jako kdyz volam na ceske cislo. Nekdo to tu psal, ze jezdi pres hranice a tam telefonuje do jine zeme EU. Operatorka tvrdi, ze to je volani do zahranici za 5,4/min. To ja myslela, ze volani do zahranici je pokud volam z CR do jine EU zeme. A ne z EU zeme do EU zeme s ceskym cislem…. Jak to vidite vy?  .

Roaming v EU

Založila ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Dotaz na volani s ceskym tarifem.

Mela jsem za to, ze kdyz vyjedu s českým cislem do EU, na kterem je tarif s volnymi minutami, tak pri volani na jine EU cislo se budou odecitat minuty z tarifu, jako kdyz volam na ceske cislo. Nekdo to tu psal, ze jezdi pres hranice a tam telefonuje do jine zeme EU.

Operatorka tvrdi, ze to je volani do zahranici za 5,4/min. To ja myslela, ze volani do zahranici je pokud volam z CR do jine EU zeme. A ne z EU zeme do EU zeme s ceskym cislem….

Jak to vidite vy?

0

EU roaming funguje na principu “jako bych byl doma”.

tudiz z volnych minut se bude odecitat to, co by se odecitalo, kdyz budete v cechach.

Odecital by se vam v cechach hovor do zahranici? neodecital, platila byste ho. a stejne to bude, i kdyz budete v zahranici.

na tom fakt neni moc co vymejslet :)

0 Citovat

A jak teda funguje tohle?


img-9706.png

0 Citovat

Je to přesně tak jak na tom obrázku. Budu li s českým neomezeným tarifem v Německu, můžu volat 'zdarma' na všechny EU čísla. Z Čech je volání s českým číslem do zahraničí za speciální sazbu. 

2 Citovat

no jo, jsem jak ta operatorka. prijde mi to jako ulet, ale kdyz jste v eu a budete volat kamkoli do ru, bude to jako hovor v cesku. 

sem trubka, nicmene teda to je pekna eu kravina :D

0 Citovat

Ne do Ruska, ale jen z EU do EU s ceskym mobilem.😂

@Jan Vidim no na infolince mi tvrdila ze na 100% je to volani do zahranici🤦‍♀️, ja ted koukala na stranky O2 a i Vodafonu a je to jako na tom obrazku…. Pouzije se tarif jako v CR do ostatnich siti

0
5 reakcí