Ahoj, máte někdo zkušenosti s se službou taxi zdarma od booking.com? Více o tomto https://partner.booking.com/cs/p...i-zdarma  Je tam nějaká past nebo jak to funguje např na JFK při příletu z EU? Opravdu netuším jak se tam s příslušným řidičem najdu a telefonovat za CZ tarif se mi nechce...  .

taxi zdarma od booking.com

Založil ve fóru Co se nevešlo

8 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenosti s se službou taxi zdarma od booking.com? Více o tomto https://partner.booking.com/cs/p...i-zdarma  Je tam nějaká past nebo jak to funguje např na JFK při příletu z EU? Opravdu netuším jak se tam s příslušným řidičem najdu a telefonovat za CZ tarif se mi nechce...

0

Taxík přes booking jako součást rezervace jsem si objednával asi třikrát, a fungovalo to vždy stejně - součástí potvrzuení o rezervaci taxi byly instrukce, kde dotyčného taxikáře najdu, resp. kde na mě bude čekat.

Vždy to bylo bez problémů.

1 Citovat

Takže neodhadnutelnou prodlevu přes imigrační není potřeba řešit/resp. se jí obávat? Jen nahlásím číslo letu a zbytek samovolně doběhne i bez telefonování?

0 Citovat

Ja objednavam taxi pres booking pravidelne. Uvadi se cislo letu - taxikar ceka urcity cas po priletu.

Vetsinou se mi taxikar ozve dopredu pres whats app.

0 Citovat

Obavam se ze bezny taxik(auto) odkudkoliv z EU na JFK by mel celkem komplikovanou cestu.. :)

0 Citovat

Mně takhle jednou ujel v Dubaji, protože jsme se zasekli na testech na covid. Měli napsáno, že čeká max 45min po příletu. Psal jsem si s nimi, hádali jsme se a nakonec poslali jiné. Sice to trvalo, ale přijel a nakonec ani nic nechtěl, i když jsem ho měl zaplatit.

0 Citovat

...ale nebylo to taxi zdarma, prostě jsem si ho objednal a zaplatil v rámci rezervace hotelu na bookingu.

0 Citovat

Vyuzili sme to v Egypte, nebolo to sice zadarmo ale booking nam tam dal nejaku zlavu tak to vychadzalo ako najlacnejsi transfer. Zadal som tam cislo letu, v podmienkach bolo nieco take, ze taxikar bude cakat 45 minut a potom ak by cakal viacej, tak sa doplaca. Nas let mal ale meskanie uz na odlete, napisal som teda taxikarovi cez WhatsApp, ze budeme asi pol hodinu meskat. Nakoniec sme na prilete meskali nieco viac ako hodinu + imigracne atd... ked sme vysli z letiska tak nas tam cakal a v pohode nas odviezol na hotel... neviem, ci sledoval ten let a ked videl, ze meska tak prisiel na letisko neskor, alebo tam cely cas cakal, ale nedoplacali sme nic....

1 Citovat

Jeste pro upresneni - taxi pres booking objednavam a platim. Zdarma k hotelu pres booking jsem taxi dostala 1x - fungovalo to stejne a vse ok.

0
8 reakcí