Ahoj, kdyby se našel někdo, kdo letí do Kambodži a byl by mi ochoten přivézt pár kilo ryb, byl bych velice vděčen. Pro svojí kambodžskou manželku jsem se je pokoušel dovézt dvakrát. Kurýrní služby + celní procedury + odesilatelé co neumí pořádně vyplnit adresu protáhly čas zásilek. Ryba sice vydrží pár dní cestu, ale po dvou týdnech už jí nežere ani pes. Už jsem v tom utopil zhruba 600 USD (ryby tak drahé nejsou. Kurýr je), takže hledám alternativní cestu. Samozřejmě nejde o žádné drogy. Člověk (bratr mé manželky) by předal ryby, ukázal by ID a klidně by se nechal vyfotit s textem, že ryby předal on. To samé já na mé straně. Vyzvedl bych si ryby osobně, ukázal občanku. Jde jen o to, že to je zboží co se tu neprodává ani v SAPA a jí se po tom stýská. A s měsíčním dítětem tam nějakou dobu nepoletíme  .

Potřebuji dovézt z Kambodži

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

Ahoj,

kdyby se našel někdo, kdo letí do Kambodži a byl by mi ochoten přivézt pár kilo ryb, byl bych velice vděčen.

Pro svojí kambodžskou manželku jsem se je pokoušel dovézt dvakrát. Kurýrní služby + celní procedury + odesilatelé co neumí pořádně vyplnit adresu protáhly čas zásilek. Ryba sice vydrží pár dní cestu, ale po dvou týdnech už jí nežere ani pes. Už jsem v tom utopil zhruba 600 USD (ryby tak drahé nejsou. Kurýr je), takže hledám alternativní cestu.

Samozřejmě nejde o žádné drogy. Člověk (bratr mé manželky) by předal ryby, ukázal by ID a klidně by se nechal vyfotit s textem, že ryby předal on. To samé já na mé straně. Vyzvedl bych si ryby osobně, ukázal občanku. Jde jen o to, že to je zboží co se tu neprodává ani v SAPA a jí se po tom stýská. A s měsíčním dítětem tam nějakou dobu nepoletíme

0
0 reakcí