Ahojte,    Pýtala sa ma známa zo zahraničia, či treba kúpiť lístky na pamiatky/múzeá dopredu cez internet. Celkom ma zaskočila, povedal by som, že nie, ale nie som si istý. Máte niekto skúsenosť s tým, že by bolo niečo vypredané v Prahe? Termín je polovica apríla. Budem vďačný za každú radu 😀   D.   .

Pamiatky Praha - treba rezerváciu s predstihom?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahojte, 

 

Pýtala sa ma známa zo zahraničia, či treba kúpiť lístky na pamiatky/múzeá dopredu cez internet. Celkom ma zaskočila, povedal by som, že nie, ale nie som si istý. Máte niekto skúsenosť s tým, že by bolo niečo vypredané v Prahe? Termín je polovica apríla. Budem vďačný za každú radu 😀

 

D. 

0

Ahoj, podle toho kam. Např. na pražské věže (Orloj, Staroměstská a Malostranská mostecká věž atd.), platí 50% sleva (od út-ne, první hodinu otevření), která si myslím, že koupit online nejde. Klementinum má tuto slevu každý den na první 2 prohlídky, jelikož je tam omezený počet lidí, tak doporučuji zarezervovat předem jelikož jde koupit online. Rovněž doporučuji rezervovat prohlídku Národního divadla v dostatečném předstihu, pokud má o to zájem. Prohlídky, které jsou na daný čas, jsou mnohdy vyprodané, zvlášť o víkendech. Ostatní není třeba rezervovat dopředu.

Samozřejmě výhody online vstupenky jsou skip line a 10% sleva oproti pokladně.

Nevím, kolik toho známa bude chtít navštívit, ale existuje i tato multivstupenka, která lze koupit pouze na jedné z věží: Multi vstupenka "9 objektů v 365 dnech".

Pokud bude chtít např. Na plavbu pražskýma benátkama, tak má 50% slevu, když bude mít PID lítačku (pokud tady bude např. týden, tak se vyplatí si koupit měsíční lístek za 550,-).

2 Citovat

Ďakujem za tak vyčerpávajúcu odpoveď, to som ani nečakal ❤️. Informácie predám. 

1
2 reakce