Zdravim chcel by som sa spytat mate niekto skusenost že sa vam podarilo navštiviť dva saloniky v jeden den na rovnakom letisku s priority pass ? Napriklad cislo jedna sa Vam nepacil tak ste sli do druheho ? Bez poplatku a bez problemov ? Mam neobmedzene vstupy od PP tak sa zaujimam či možem striedat saloniky. ? Dakujem    0 UpravitSmazat  .

Priority Pass

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

4 reakce

Zdravim chcel by som sa spytat mate niekto skusenost že sa vam podarilo navštiviť dva saloniky v jeden den na rovnakom letisku s priority pass ? Napriklad cislo jedna sa Vam nepacil tak ste sli do druheho ? Bez poplatku a bez problemov ? Mam neobmedzene vstupy od PP tak sa zaujimam či možem striedat saloniky. ? Dakujem 

  0 UpravitSmazat

0

Když sem ho měl před Covidem, nebyl problém

0 Citovat

Proč by to nemělo jít?? Dělám to tak běžně. V nějakém salonku je lepší jídlo jinde lepší pití, jinde se zase dobře odpočívá. Salonkům jde o peníze. Klidně tě zkásnou opakovaně.. Mně se naopak stalo už dvakrát, že když jsme se vrátil za 1,5 hod poté, co jsme byl ve druhém salonku na jídlo do toho původního, tak mě paní pustila dovnitř s tím, že už jsme přece platil.  PP to neřeší. Neomezené znamená neomezené :-)

 

0 Citovat

Jasne, bez problemu. Na STN chodili pravidelne kazde tri hodiny aby si to znovu nacetli, rekord jsem mel 4x za den :D

0 Citovat

Jasně lounge hopping je fajn, nikdy nebyl problém

0
4 reakce