Má smysl esim?

Založil(a) před 2 lety martin202 ve fóru Co se nevešlo

Tomnacestach napsal(a):

Kdo by chtěl referral code na globalyo esim tak posílám odkaz:

Teď mě global yo nechytal. Kupoval jsem plán za dolar a po zaplacení si všiml, že si vzali 3 dolary. Ani jsem si nevšiml, že mi tam za dva dolary podstrčili VoIP volání. Tak bacha na ně.

0 Citovat

Nahoře přepínač.

0 Citovat

Kód na 1 GB zdarma u Red Bull Mobile: TRAVELDEALZ. Jen ta appka je nějaká divná...

0 Citovat

Už skoro půl roku neplatí.

0 Citovat

Mně dnes kód appka přijala.

0 Citovat

eSIM do USA s neomezeným voláním a daty v síti Verizon na 15 dnů zdarma!

Je potřeba stáhnout app od dceřinné společnosti Verizonu Visible (Visible Mobile app). Zaregistrovat trial verzi https://1url.cz/b1d7j

S účtem se přihlásit v app, stáhnout a nainstalovat eSim a hotovo. Jen pozor, musí se to udělat až v USA, ten trial začíná běžet hned po vytvoření účtu!

2 Citovat

Jsem zvědav, zda to vydrží až do března 😂 Hodilo by se.

0 Citovat

Jenom bacha, síť Verizonu nemá ráda telefony koupené mimo distribuci USA(global verze), takže esim pro S23 Ultra ani Motorola Edge 40 Ultra koupené u nás to nebralo, až Pixel 9 koupený v USA mně s Verizon funguje.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Jsem zvědav, zda to vydrží až do března 😂 Hodilo by se.

T-mobile USA má kartu na 1 měsíc ( bez dalších závazků), 10 USD, aktivace 4,5 USD, data 2 GB 

0 Citovat

T-Mobile má Network Pass na 90 dnů také zdarma, rovněž neomezená data, ale aktivace a app je trošku opruz, pokud stačí těch 15 dnů, je Visible jasná volba.

@Nuny - Je to možné, ale Pixel 7 z Alzy podle všeho funguje bez problémů, tedy momentálně CA.

@Michal - ty máš přece hotline Pentagon-Kreml, tak se včas ozveš;-)

0 Citovat

Roamless esim - 5 USD kredit zdarma s kodom ESIMDB5 (je nutne nainstalovat appku a kod pouzit tam). Ceny sice nic moc (v EU z toho vytrieskate 2 GB, v takom Egypte len 1.25 GB), ale zadarmo sa darovanemu konovi na zuby nepozera :) + kredit bez expiracie.

1 Citovat

Dnes jsem koupil za docela slušnou cenu turistickou eSIM od dtac na trip.com. Jen jsem se na tu jejich stránku nedostal přes menu, kde mají i položku pro SIMky, ale přes Google.

0 Citovat

Jinak na esimdb.com je slev celkem dost. Třeba ESIM8 na YESIM... €8 sleva.

1 Citovat

Tak nevím, kde se stala chyba. Nedostal jsem 5 USD, ale 1.25.

0 Citovat

Ano, to som mal aj ja takto. Musis nainstalovat appku, aktivovat esim a nasledne v nej vlozit kod (tam ako sa dobija kredit) ESIMDB5

2 Citovat

@voughne  funguje, diky

1 Citovat

Díky. Zachránilo mě to při nečekaném nočním pobytu v Curychu. Letištní wifi nepřekvapivě nikdy nepošle SMS k ověření.

0 Citovat

Ten Roamless je akysi stedry (nie ako ten nas tele kartel) :) Do 1. Decembra im bezi akcia "Invite friend". Ak si niekto zalozi konto s referal kodom a dobije ho o minimalne 10 USD, tak oni navysia kredit obom o dalsich 10.

No a kedze som zrovna hladal nejaku datovu sim do tabletu, idealne s neobmedzenou platnostou kreditu a s tarifou "pay as you go", tak som sa odporucil :) Z investovanych 10 € mam aktualne 36,25 USD. Obe esim funguju na prvu supu (ta druha na esim.me)

1 Citovat

Jestli nebude lepší jen nová a nová instalace? Na stejném zařízení mi to už dvakrát dalo 5 USD jako kredit.

0 Citovat

Podla toho, ci to chces zneuzit, alebo vyuzit :) V mojom pripade to chcem skutocne pouzivat. Najlacnejsi 1 GB ma u nas 4ka za 2€ s biednou sietou a platnostou balika 30 dni. Roamless je malinko drahsi, ale s dvojnasobnym kreditom to hravo podlezie (nehovoriac o neobmedzenej platnosti kreditu a dat)

0 Citovat

Diky Voughne za tip, otestujem v Moldavsku

1 Citovat

@voughne: Za mě má Roamless skoro všude, kde bych ho chtěl použít zbytečně vysoké ceny :-D

1 Citovat

Mas pravdu, Jetpac alebo Bnesim maju zvycajne lepsie ceny, ale je to individualne podla krajiny. Mne to po zdvojeni kreditu napr. v Egypte vychadza na 10 dni najlepsie (1 GB padne zo 4 usd na 2).

A hlavne, je dobre mat aj plan B a C :)

0 Citovat

Daniel _1 napsal(a):

zajímavý srovnávač esim podle různých zemí a hodně podrobný... třeba se někomu bude hodit...  https://esimdb.com/

O sedm příspěvků výše stejný odkaz. 

0 Citovat

roamless ma akciu add $10 get $10 free use code FRIDAY24 

kredit nabehol hned.

0