Má smysl esim?

Založil(a) před 2 lety martin202 ve fóru Co se nevešlo

Zdravím. Máte někdo podobný TIP na uvítací bonus pro nového zákazníka jako bylo těch 5 Euro BNESIM? (již jsem využil na Egypt). 

Případně kdyby někdo věděl, která eSIM je za dobrý peníz pro UAE a Omán. Díky

[/citace]

Založ si nový účet BNE (na jiný email) na webu BNEesim.com a získáš znovu slevu 5€, můžeš použít kód 79FFNU7W (děkuji). Pak si novou eSim nainstaluj přes QR kód z mailu do telefonu.

Nebo zde je akce esim.io z FB na vstupní kredit 5USD za registraci: sqzr.cz/gfkh8 (odkaz zkrácen přes sqzr, neobsahuje referral kód). Za 5USD dost eSim s 1-3GB zdarma (např. USA 3GB). 

0 Citovat

Já v létě 2024 letěl do Turecka a eSim s neomezenými daty přes aplikaci Yesim jsem koupil za tuším 40 Euro na 15 dní, takže si myslím, že to není tak špatná investice

0 Citovat

Vášnivý Cestovateli nechceš se přejmenovat na "Vášnivý koupák"?  :-)

Na co potřebuješ v Turecku za 40 euro na 15 dnů neomezené data? Za to koupíš letenku. Asi jsem stará škola. :-(

7 Citovat

Na co asi člověk potřebuje internet? Já jsem rád, když mám flexibilní připojení a nemusím se spoléhat na wifi, která ne vždy byla valná........

0 Citovat

Kolik jsi těch GB za 14 dní spotřeboval? :D To jsi se v těch GB musel snad i koupat.

Rychlým náhledem jsem viděl třeba 30GB na 30 dní za 25 Dolarů za za 20 GB jsi už na 18. A to nezapočítávám žádné slevy na bonusu za vklad a podobné...

0 Citovat

slevovy kod airalo 20% 

funguje uz asi pres rok 

LIV20

1 Citovat

Fungovalo někomu ta akce priceless specials? Zkouším ty 3 dny zdarma na UAE ale ten chatbot na whatsappu je tak hrozně naprogramovanej, že i když se nakonec pomocí různých fake údajů dostanu ke konci, stejně tam žádná akce mastercard není :( 

0 Citovat

Asi jsem objevil Ameriku, ale do mobilu se nevejde neomezený počet eSIM. Častý limit je asi 8, ale záleží na velikosti paměti eSIM čipu a velikosti samotných eSIM. Takže varování pro ostatní, kteří to taky nevěděli. 🙂

Naštěstí aspoň některé eSIMky jdou smazat a instalovat znova, jako např. Saily.

2 Citovat

Další eSIM adaptér pro historické telefony: https://www.9esim.com/

0 Citovat

Kód na pětieurovou slevu u YESIM platný do dneška: MISSYOU5.

2 Citovat

J0x napsal(a):

Další eSIM adaptér pro historické telefony: https://www.9esim.com/

Kdo by po adaptéru toužil, tak "V3WELCOME" - 4USD

1 Citovat

Pro prvničky Eskimo 1 GB free kód "ET-REDDIT1GB"

2 Citovat

cize ak nemam telefon ,ktory podporuje esim,tak tento esim to vyriesi? dakujem

0 Citovat

esim adapter ako napr. 5ber, ten som chvilu mal, vsetko ok

1 Citovat

Ano, je to SIM karta s tím čipem, který ti chybí v mobilu. 🙂 

0 Citovat

Ahoj, nikdy jsem neměl eSIM. Letím příští týden do Egypta. Může mi někdo poradit, jak na to a co si vybrat? Potřeboval bych asi 3 GB dat. 🤔✈️🇪🇬

0 Citovat

Tady je vcelku dobrý článek o Esim:

https://esim.monster/vse-o-esim/

0 Citovat

Díky za odkaz. Hodila by se mi ještě nějaká promo sleva pro nováčky. To jsem v přehledu nejlepších eSIM poskytovatelů našel. Nebo nebyl někdo nedávno v Marsa Alam, aby poradil konkrétní eSIM, která tam dobře funguje?

0 Citovat

Zkus Red Bull Mobile a kód TRAVELDEALZ. Ten by měl dát 1 GB dat.

0 Citovat

Já ještě čerstvou zkušenost, mám vždy v telefonu v zásobě několik gratis esim a tak zkouším rozdíly a tedy dle mě jasně nejhorší teď na posledním asijském tripu byl Roamless. Tam data mizela úplně nesmyslně, furt skákaly odkazy k nákupu dalších balíčků, takže nakonec jsem skončil u placené Globalesim.

0 Citovat

Já můžu zase doporučit https://esims.io/

Někdo to sem už myslím dával.

Je to vyhledávač všech esim providerů a u většiny má nějakou vlastní slevu typu pár dolarů, takže pak vidíš věc, co stojí třeba na Airalo 10 dolarů, za 5 dolarů minus třeba 3 dolary sleva od esims, takže výsledná cena 2 dolary :D 

Zatím jsem to použil 4x za částky kolem 1-3 dolarů a fungovalo vždy skvěle a bez nastavování, 1 minuta proces. 

1 Citovat

Opět z mojí zkušenosti, záleží kam člověk jede a někde než cena je důležitý používaný lokální operátor, resp. jeho pokrytí a kvalita sítě. 

1 Citovat

Michal napsal(a):

Zkus Red Bull Mobile a kód TRAVELDEALZ. Ten by měl dát 1 GB dat.

Jak se to dělá s tím kódem? Předpokládám, že si musím nainstalovat aplikaci a vytvořit si účet. 

A tam se někam ten kód vloží?

0 Citovat

Přesně tak.

Ještě sem dám pár postřehů, které bych připsal do průvodců k destinacím, kdyby ovšem měly oddíl Internet.

Republika Srpska (Bosna a Hercegovina): teoreticky ji mají pokrytou všichni tři bosenští operátoři, prakticky jsem se často nemohl připojit přes Eronet. M:tel tedy zřejmě bude jediná dobrá volba.

Moldavsko: eSIM od Orange jde koupit přímo na jeho webu i v appce za směšnou cenu, není potřeba prohledávat databáze typu esimdb.com.

2 Citovat

V současnosti se mi zdá, že jako před pár lety letěly kódy na Booking a předtím na HotelTonights, nyní letí kódy na eSIM. Lze s nimi získat až několik GB dat zadarmo.

0