1  .

Pelikán - 1 000 Kč sleva

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

6 reakcí

1

0

Samozřejmě nechci kazit kšeft, jen chci upozornit, že si slevu může kdokoli vygenerovat v rámci členství iDNES Premium. Členství stojí 89 Kč na 1 měsíc. :)

10 Citovat

Snad se nezlobíte, jsem Vám nechtěl takhle zkazit obchod. Teď se cítím špatně. Napište alespoň číslo účtu ať Vám mohu poslat dvě pětky za ušlý zisk. 

4 Citovat

RonaX napsal(a):

Samozřejmě nechci kazit kšeft, jen chci upozornit, že si slevu může kdokoli vygenerovat v rámci členství iDNES Premium. Členství stojí 89 Kč na 1 měsíc. :)

zdá se, že 49 Kč na měsíc ;) 

0 Citovat

sleva 1000 je při nákupu nad 2500 

1 Citovat

jj, zkoušela jsem dvě jednosměrky BTS-MLA, ale je to tak šul nul ve srovnání s nákupem přímo u FR  

1 Citovat

Vždycky jsem si myslel, že mě podobné hry jen tak nevcucnou, ale po jednom náhodném kliknutí na https://fairspincz.com/ jsem zjistil, že když člověk chytí správný rytmus, dokáže si udržet hlavu nad vodou i v momentech, kdy to vypadá na pěkný sešup; začalo to úplně nenápadně – pár minut po práci jako relax, a najednou jsem zjistil, že nejdůležitější je držet si vlastní tempo a nehnat se za každým blikajícím číslem, protože právě tam jsem párkrát zahučel, když jsem jel podle emocí místo rozumu; postupem času jsem si vybudoval svůj malý rituál: dát si limit, počkat na ten správný pocit a neskočit do toho hned po první výhře, a to je asi jediné, co můžu fakt doporučit každému, kdo nechce skončit zbytečně na nule, protože když se člověk naučí brzdit, hra se najednou chová úplně jinak a umí být opravdu zábavná.

0
6 reakcí