Koupím batoh CabinZero 36L
Zdravím.
Neválí se někomu doma batoh CabinZero ve velikosti 36L? Rád odkoupím za rozumnou cenu.
Děkuji
Tak jsem nakonec včera objednal Military 28L z cabinzero.com s 20% slevou (kód WELCOMEMETA20). Poštovné z Holandska do ČR zdarma. Oproti českým e-shopům mají nový model (větší kapsa na láhev, vyšívané 3D logo).
Pred Vianocami som kupoval ten isty len bez vrecka na vodu, lebo potom tam chyba 1 stahovaci pasik na boku. Priatelke som tuto velkost kupoval pred tromi rokmi, a zatial maximalna spokojnost. Len teda ten moj novy sa mi zda na sirku vacsi ako ten starsi. Zaujimave...
Za odvoz nechám cabin bag cca 35 litrů, není to už žádný designový krasavec, ale spíš historický kousek s patinou, co projel podstatnou část světa a hodí se už spíš do muzea. Ale externí kapsu na butylku má. Tedy spíše cabin 40%, než cabin zero.
Tip na zajimavou nabídku CabinZero Military. Mají do zítřejšího dopoledne akci. Modely Military (i další) vycházejí na super cenu včetně poštovného z Holandska zdarma, pokud k akční ceně použijete kód WELCOMEMETA20 :
28L za 1.460,-Kč (na Bagalio.cz za 2.310,-)
36L za 1.620,-Kč (na Bagalio.cz za 2.560,-)
44L za 1.790,-Kč (na Bagalio.cz za 2.820,-)
Já zvažuju ten ADV Pro. Má ho někdo? A má někdo ten military? Z obrázků mi přijde, že ten ADV Pro má víc kapsiček, což já potřebuju. Na druhou stranu ten Military je dražší, tak by měl být lepší...
Mám ten military 44L už 6 let a jsem s ním spokojenej. Na to co jsem s ním nalítal pořád drží. Moc kapes nemá, ale to mi neva, pač si většinou ještě beru malý baťůžek.
Jan Vidim napsal(a):Já zvažuju ten ADV Pro. Má ho někdo? A má někdo ten military? Z obrázků mi přijde, že ten ADV Pro má víc kapsiček, což já potřebuju. Na druhou stranu ten Military je dražší, tak by měl být lepší...
Mam ADV Pro (32 l) a zatim jsem se nerozhodl, zda mi vyhovuje, zejmena z duvodu, ze je dost vystrceny nad horni uchyceni popruhu. Mel jsem ho na cestach zatim jen jednou, takze uvidim az po vice pouziti. Naopak Military mam 2 - 28 l a 44 l a oba povazuji za perfektni. Pokud bych se dnes rozhodoval znovu, urcite bych radeji zkusil Military 36 l pred ADV Pro 32 l.