Zdravím. Neválí se někomu doma batoh CabinZero ve velikosti 36L? Rád odkoupím za rozumnou cenu. Děkuji  .

Koupím batoh CabinZero 36L

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

7 reakcí

Zdravím.

Neválí se někomu doma batoh CabinZero ve velikosti 36L? Rád odkoupím za rozumnou cenu.

Děkuji

0

Tak jsem nakonec včera objednal Military 28L z cabinzero.com s 20% slevou (kód WELCOMEMETA20). Poštovné z Holandska do ČR zdarma. Oproti českým e-shopům mají nový model (větší kapsa na láhev, vyšívané 3D logo).

0 Citovat

Pred Vianocami som kupoval ten isty len bez vrecka na vodu, lebo potom tam chyba 1 stahovaci pasik na boku. Priatelke som tuto velkost kupoval pred tromi rokmi, a zatial maximalna spokojnost. Len teda ten moj novy sa mi zda na sirku vacsi ako ten starsi. Zaujimave...

0 Citovat

Za odvoz nechám cabin bag cca 35 litrů, není to už žádný designový krasavec, ale spíš historický kousek s patinou, co projel podstatnou část světa a hodí se už spíš do muzea. Ale externí kapsu na butylku má. Tedy spíše cabin 40%, než cabin zero.

4 Citovat

Tip na zajimavou nabídku CabinZero Military. Mají do zítřejšího dopoledne akci. Modely Military (i další) vycházejí na super cenu včetně poštovného z Holandska zdarma, pokud k akční ceně použijete kód WELCOMEMETA20 :

28L za 1.460,-Kč (na Bagalio.cz za 2.310,-)

36L za 1.620,-Kč (na Bagalio.cz za 2.560,-)

44L za 1.790,-Kč (na Bagalio.cz za 2.820,-)

28l.png
44l.png
36l.png

1 Citovat

Já zvažuju ten ADV Pro. Má ho někdo? A má někdo ten military? Z obrázků mi přijde, že ten ADV Pro má víc kapsiček, což já potřebuju. Na druhou stranu ten Military je dražší, tak by měl být lepší... 

0 Citovat

Mám ten military 44L už 6 let a jsem s ním spokojenej. Na to co jsem s ním nalítal pořád drží. Moc kapes nemá, ale to mi neva, pač si většinou ještě beru malý baťůžek.

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

Já zvažuju ten ADV Pro. Má ho někdo? A má někdo ten military? Z obrázků mi přijde, že ten ADV Pro má víc kapsiček, což já potřebuju. Na druhou stranu ten Military je dražší, tak by měl být lepší... 

Mam ADV Pro (32 l) a zatim jsem se nerozhodl, zda mi vyhovuje, zejmena z duvodu, ze je dost vystrceny nad horni uchyceni popruhu. Mel jsem ho na cestach zatim jen jednou, takze uvidim az po vice pouziti. Naopak Military mam 2 - 28 l a 44 l a oba povazuji za perfektni. Pokud bych se dnes rozhodoval znovu, urcite bych radeji zkusil Military 36 l pred ADV Pro 32 l.

0
7 reakcí