Zdravím, máte někdo zkušenosti s kouáním v moři v Kataru říjen - listopad? Po zkušenostech s medůzami v Emirátech se raději ptám předem. Chceme se tam jet vyhřát na 5 dní, tak abychom neskončili jen v bazénu. ...   Díky   .

Koupání v Kataru

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Zdravím, máte někdo zkušenosti s kouáním v moři v Kataru říjen - listopad?

Po zkušenostech s medůzami v Emirátech se raději ptám předem. Chceme se tam jet vyhřát na 5 dní, tak abychom neskončili jen v bazénu. ...

Díky 

0

Nic dramatického, medúzy tam téměř nejsou, maximálně narazíš na čtyřhranky.

0 Citovat

S tou 4hrankou jsi mne tedy uklidnil.  Tys tam byl na podzim?

0 Citovat

Mám zkušenost z konce ledna - voda bez problémů.

0 Citovat

Listopad 2024 - Doha Beach Club - voda bez problemu. 

0 Citovat

V Zálivu je obecně problém spíš s asfaltem než medůzama. Záleží jak daleko je nejbližší rafinérie.

0 Citovat

Jednou mě napadlo se vykoupat v Dubai a místo medúz nebo ropy tam plavala dámská vložka. To bylo tak romantický, až mě to koupání zase přešlo...

0 Citovat

no teda, napsat, že v lednu je v Qataru voda bez problému... zkoušel jsem několikrát v období mezi listopadem až březnem... voda je tady teď prostě studená a s tím větrem, kterej tu je víceméně furt člověk vyleze z vody a málem chcípne mrazem :D  - samozřejmě se to dá přežít, ale vyloženě komfortní a jako dovolenkovou destinaci bych Middle east minimálně od prosince do února nebral..  voda tu má aktuálně 17-18 stupnu, zatímco v dubaji už je mezi 21-22. :(

1 Citovat

Proto chceme jet na konci října, kdy bude voda ještě vyhřátá. 

Zažil jsem Dubaj na mikuláše a během týdne se to změnilo. Při příjezdu vedro a pohoda, při odjezdu ledovej vítr přes záliv z Iránu. Člověk vylezl z vody cca 25° a ve chvíli byl zmrzlej. Bavil jsem se s plavčíkama a prej to tak je, jak začne foukat, tak je s koupáním konec.  V lednu a únoru tam lezou jen nadšenci, když už tamjsou, tak to chtějí zkusit. 

Ne že by mě studená voda vadila, koupeme se v bazénu na zahradě celý rok ( aktuálně + 0,5 °C), ale dětem to nechceme zkazit. 

0 Citovat

Ja se tam koupala konec ledna - nebylo to na hodinovy plavani, ale tak extra studena voda nebyla a to jsem dost zimomriva. Pravda, nefoukalo a bylo slunecno.

0
9 reakcí