Ahoj, cestoval jste nekdo po Paname v cervenci? Samozrejme si umim vyhledat, ze to asi neni uplne idealni termin, ma byt obdobi destu. Co ale nevim je, co to v paname znamena... Treba v Thajsku mi to vubec nevadi, beztak je horko a to ze obcas zmoknu je mi milejsi nez umorne vedro. Ma to Panama tak nejak stejne nebo je to tam v tomhle obdobi spis neprijemne? Letenky tam jsou super, casove se mi to krasne hodi, ale jedu s relativne malyma detma, takze nejaky cas i na plazi potrebujem a nedari se mi najit, jestli je to v tomto obdobi realne  .

Panama pocasi v lete

Založila ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

Ahoj, cestoval jste nekdo po Paname v cervenci? Samozrejme si umim vyhledat, ze to asi neni uplne idealni termin, ma byt obdobi destu. Co ale nevim je, co to v paname znamena...

Treba v Thajsku mi to vubec nevadi, beztak je horko a to ze obcas zmoknu je mi milejsi nez umorne vedro. Ma to Panama tak nejak stejne nebo je to tam v tomhle obdobi spis neprijemne? Letenky tam jsou super, casove se mi to krasne hodi, ale jedu s relativne malyma detma, takze nejaky cas i na plazi potrebujem a nedari se mi najit, jestli je to v tomto obdobi realne

1
0 reakcí