Revolut

Založila před rokem pavlina.minibull ve fóru Co se nevešlo

Na poptávku v Polsku požívám OLX web.

0 Citovat

Ja koukam na ceneo.pl, to je jedno, jeste celkem “neznama” pro Poláky je 0% dph a revers charge.

0 Citovat

Ja ti jen muzu potvrdit, ze z revolut uctu v PLN, jsem posilal zloty prevodem na nejaky polsky ucet (byla to polska banka) a bylo to bez poplatku.

0 Citovat

Diky 

0 Citovat

Stalo se miminulý týden s v cizí měně konvertované v dobrém kurzu, Revolutka platbu  korunovou platbu(dostatek K4 na účtu, kontroloval jsem 2x, uskutečnils částečně z té cizí měny, samozřejmě ten den ve špatném kurzu. Stává se to často?

Uklidil jsem prohibitivně tu cizí měnu na revolutku člena rodiny, abych se vyhnul další frustrující platbě.

0 Citovat

• CZK250,000 limit: you can add up to CZK250,000 using unverified cards to your Revolut account in any 31-day rolling period. Once a card's ownership is verified, these new limits will no longer apply

0 Citovat

Tohle je spíš plus. Doteď měli neveřejný šedý limit, kdy to lidem začali blokovat. Nyní by měl být známý - 250k na neověřenou kartu.

0 Citovat

fakt byl nějaký limit? Jsem na něj asi nedosáhl, protočím tam 300 měsíčně a bez problému. 

0 Citovat

Šušká se o nějakém šedém limitu pro každého nastaveného jinak (u někoho 100k, u někoho 500k nebo ještě víc). Když ho dosáhneš, zablokují účet a musíš si psát s podporou. Mám z druhé ruky od postižených kamarádů známých. 

Proto nastavení explicitního limitu vidím spíš jako plus.

0 Citovat

no četl jsem něco takového na fb. Je pravda, že já tam tahám peníze z kreditek ale dost jsem ten účet používal i jinak tak asi proto bez problému. Jen teď jsem přešel na mkreditku travel a revolut jsem na poslední dovolené nepoužil ani jednou. Tak uvidím jestli nebude problém.

0 Citovat

Navedte mě, at nemusím hledat, která kreditka dává cashback, používám jen CSOB premium, dik. :)

0 Citovat

MC World od ČS - 1% z částky až do obratu 35.000 Kč/měsíčně.

0 Citovat

Michale, dobíjíš kreditkou ČS přímo nebo přes Curve kartu, aby to byla způsobilá platba? Byl jsem navyklý používat Curve, když jsem měl ještě kreditku mBank, tam to byla nutnost. Dík

0 Citovat

U ČS to prochází napřímo.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Tohle je spíš plus. Doteď měli neveřejný šedý limit, kdy to lidem začali blokovat. Nyní by

Potvrzuji známému bez varování zamkli několit set tisíc..

0 Citovat

a zamkli to proč? Já evidentně revolut zneužívám s tou kreditkou ale zatím nic. Asi jak píšu, hodně ho používám, měním si prachy, běžně platím v krámu pokud mám už dost povinných plateb na kreditkách.

0 Citovat

Vyměnil si pár set tisíc do jcizí měny, a tou zaplatil do té cizí země.

Vyměnil jsem za sto tíc na útratu v zahraničí a dost mne znervózňuje že bych kartou nemohl platit

0 Citovat

Slysel jsem nekolik podobnych pribehu - vetsinou neaktivni Revolut ucet, nekdo si na nej posle treba 200 tisic a bloknou mu ty penize a chteji prokazovat puvod prostredku. Neprijemne popotahovani, zalezitost casove delsi nez jednotky dnu a ucet neni mozne pouzivat. Verim, ze je to vice nez neprijemne.

Mne se to nestalo, mam Revolut v podstate od zacatku, kazdy mesic mi tam prijde nejaka SEPA platba, ale v podstate drobne. Pak pri dovolenych jsem vzdy objemy znasobil, ale nikdy zadna komplikace. Naopak musim pochvalit Revolut za zablokovani karty z jejich strany, kdyz mi nekdo chtel vybrat ucet, tam se zachovali velmi rozumne. No ale uz stejne pouzivam na karetni transakce hlavne Partners a Revolut jen pro SEPA platby.

1 Citovat

Aby to bylo přesné zkopíruju zprávu z emailu:

0 Citovat

Dobrý den,

od 8. června 2026 zavádíme změny ve způsobu, jakým můžete přidávat peníze kartou na svůj účet Revolut v zemi Czechia.

Co se mění?

Zavádíme nové limity na karty, které nebyly ověřeny jako Vaše.

• Limit 250 000 Kč:  pomocí neverifikovaných karet můžete na svůj účet Revolut přidat až 250 000 Kč v jakémkoli průběžném 31denním období. Jakmile bude ověřeno vlastnictví karty, tyto nové limity se už nebudou uplatňovat.

0 Citovat

Dotaz k fyzicke karte. Doted zadnou nemam.

Mam ted zkusebni Premium plan, kdyz si objednam kartu, dostanu ji free. Budou mi asi neco uctovat, az budu downgradovat na plan Standard? …. 

0 Citovat

Ano

2 Citovat

jokker napsal(a):

imity na karty, které nebyly ověřeny jako Vaše.

dával jsem to sem pár příspěvků nahoře :)

0 Citovat

Nemate nekdo nastudovano, jak ne/vyhodne je kupovat pres Revolut ubytovani (misto bookingu treba), jakoze nasbirat nejake Revpoints a pouzit i tam zaroven na ubytovani a z neho pak taky nejake body. Jestli to ma nejaky vyrazny cenovy vliv. U planu Standard to je asi bída ??? 

0 Citovat

Revpoints na cokoliv jinýho než letenky jsou vyhozený body. Počítal jsem to a ani ESIM/Lounge/ubytko se opravdu nevyplatilo. Letenky v bizu přes AF/BA naopak super využití.

2 Citovat