Revolut

Založila před rokem pavlina.minibull ve fóru Co se nevešlo

100 reakcí

Ja do ted delala nakup na bookingu pres Revolut s cashback kodem a proklikem jeste z jineho cashbacku, nebo booking plati 10%, kde se zaroven dalo jeste zaplatit cast utraty z jiz nasbiranych bodu. To pak byla cena nekdy uplne krasna, treba polovicni. Ted kdyz zarizli sdileni booking kodu, tak se porozhlizim nad nejakym systemem zlevneni ubytovani - kdyz davaji treba nasobne vic bodu pres nakup u nich. Booking nakup s Revolutem je x2, u nakupu na Revolutu az x10….ale nezkoumala jsem zakladni cenu totozneho ubytovani.

Letenky v biz pro nas asi nejsou, protoze i ve 4 to stale bude darda, a nez bych nasbirala smysluplny pocet bodu, tak za 100 let😁. A ted mam zase Standart 1/250kc to je terno….

Nejvetsi polozka pri dovolene je u nas ubytovani , momentalne cca 50% z ceny cele dovolene, apartman nebo domek idealne 2 loznice. Tak potrebuju spis najit sytem usetrit co nejvic tady. Jeden cas bylo dost vyhodne ubytovani pres cestovky, tam to ma zase jina uskali, nemoznost zrusit, placeni zaloh dlouho dopredu….a Agoda, ta mi zatim nejak nebavi a ty recenze🤦‍♀️.

0
100 reakcí