Prave jsme vstoupili do druheho pololeti roku 2025, proto bych si pro pripadne zajemce dovolil nabidnout nasledujici 3 vouchery, povetsinou s platnosti do 31.12.2025. Jedna se o nasledujici: - vstup do jedne ze dvou lounges  pro az 2 dospele a pro az 2 deti v airside letiste VIE; - premiova sluzba osobniho doprovodu po VIE; - parkovani v Parkhaus 3 na obdobi az 8 dnu v arealu VIE; Tusim, ze hlavne to blizke parkovani muze byt pro nekoho celkem prakticke. Naopak za tyto vouchery bych rad prijal jine zajimave vouchery. Napriklad od leteckych spolecnosti, pro vstup do jinych lounges, atd. Nevahejte a rovnez smele nabidnete ... Dik.  .

Premium-VIP-auf Wiener Art (aneb vychytavky z VIE)

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

10 reakcí

Prave jsme vstoupili do druheho pololeti roku 2025, proto bych si pro pripadne zajemce dovolil nabidnout nasledujici 3 vouchery, povetsinou s platnosti do 31.12.2025.

Jedna se o nasledujici:

- vstup do jedne ze dvou lounges  pro az 2 dospele a pro az 2 deti v airside letiste VIE;
- premiova sluzba osobniho doprovodu po VIE;
- parkovani v Parkhaus 3 na obdobi az 8 dnu v arealu VIE;

Tusim, ze hlavne to blizke parkovani muze byt pro nekoho celkem prakticke.
Naopak za tyto vouchery bych rad prijal jine zajimave vouchery. Napriklad od leteckych spolecnosti, pro vstup do jinych lounges, atd.
Nevahejte a rovnez smele nabidnete ... Dik.

vie-schnaepchen.jpg

0

Jeste me napadlo vyuzit ten "Family Lounge Voucher" popriletove.

Emailem jsem se dotazal ve VIE a bohuzel mi bylo sdeleno, ze vstup do lounges je rezervovan exkluzivne pro odletajici cestujici s platnou letenkou .

Je tedy stale k mani, nebot predodletove tam dokazu vstoupit s MC WE nebo Visa Infinite. 

0 Citovat

Parkovani i vstupy do salonku stale mozne.

Osobni VIP doprovod letistem pro fajnšmekry zatim take ...

0 Citovat

Aktuálně zůstávají k zajímavé výměně k dispozici vstupy do salónků (platné až 5 let) a osobní VIP doprovod letiště platný do 31.12.2025.

img-9830.jpg

1 Citovat

Na webu ÖBB většinou hodně dopředu jdou najít Sparschiene Tickets.

Za super cenu 9,40€ některá noční a ranní spojení jako například:

VIE - Brno

VIE - Blansko

VIE - Vyškov

VIE - Otrokovice

VIE - Uherské Hradiště 

2 Citovat

To už mi přijde výhodnější rovnou Praha-Schwechat za 14.3. Nicméně flix a RJ jsou s trochou flexibility levnější.

0 Citovat

Pro ty co jsou z Brna, Blanska, Vyškova, UH, ... se mi jízdenky z Prahy výhodnější nezdají...

1 Citovat

Praha - VIE za 14,30€ jsem nikde nenasel (jedine za cast trasy).

Sparschiene Ticket Praha - VIE nebo naopak vidim jen za 23,70€.

0 Citovat

však je to tam na půlku spojení, přes Břeclav, přes Velenice...

screenshot-2025-11-27-at-12-20-54.jpg
screenshot-2025-11-27-at-12-21-20.jpg

0 Citovat

divan napsal(a):

Pro ty co jsou z Brna, Blanska, Vyškova, UH, ... se mi jízdenky z Prahy výhodnější nezdají...

to zní logicky...myslel jsem tím hrubou cenu za kilometr, když je to 3x tak daleko a jen o půlku dražší...

0 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

však je to tam na půlku spojení, přes Břeclav, přes Velenice...

Praha - Schwechat za 14,30€ a dale Schwechat - VIE za 2,20€.

Takze cekove za 16,50€. Z Prahy tedy srovnatelne s konkurenci.

0
10 reakcí