Návštěvníci USA budou muset zaplatit nový "vstupní" poplatek 250 USD
Poplatek se bude vztahovat na všechny návštěvníky, kteří ke vstupu potřebují neimigrační vízum, a nelze jej prominout. Počítá se s tím, že bude možné zpětně žádat o náhradu poplatku.
Hmm … takze krom mega poplatku za vizum jeste dalsi poplatek, ktery mi za deset let (mozna?) vrati?
no, vizum mi konci za dva roky, takze jestli to opravdu bude v teto podobe, tak ameriko sbohem . a to jsem tam jezdil rad.
on teda ten clanek je obsleh agenturnich zprav … bez jakekoli invence, a by me tedy zajimalo to s tim i-94 - pokud clovek leti nebo tam dopluje, tak mu i-94 vystavi automaticky urednik na imigracnim a neplati se (papirova i-94 se resi snad jenom pri pozemnim vstupu … takze to asi moc turistu nezasahne …)
—
to zas bude na instáči bzukot. kazdy pseudo travel influencer o tom urcite udela reelsek .. 🤣
Tak třeba někdy v budoucnu se tam znova podívám... Tohle je naprostej nesmysl, ale co tam teď čekat.
Lol, za ty penize si radši znova koupim letenku do Iraku než abych šel k/cez bláznov pod vplyvom aipacu (cest výnimkam).