Ahoj! Netuší prosím někdo, zda je reálné sehnat na místě bez předchozí objednávky(preferuji) odvoz z letiště v Kolombu do Kandy? Nebo raději řešit taxi dopředu a objednat si šoféra na konkrétní čas a trasu? Přiletím odpoledne, vlak řešit nechci ( perahera v Kandy, bude to asi trochu nacpaný :) Díky  .

Sri Lanka Letiště Kolombo - Kandy. Uber, Kangaroo cab

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj! Netuší prosím někdo, zda je reálné sehnat na místě bez předchozí objednávky(preferuji) odvoz z letiště v Kolombu do Kandy? Nebo raději řešit taxi dopředu a objednat si šoféra na konkrétní čas a trasu? Přiletím odpoledne, vlak řešit nechci ( perahera v Kandy, bude to asi trochu nacpaný :)

Díky

0

Ahoj, za mě je lepší řešit až na místě a určitě přes aplikaci Pick me. ta jde nainstalovat až po příletu kdy si hned na letišti koupite sim kartu s daty. Přímo na letišti vám nabídnou také odvoz ale z mých zkušeností je cena dražší od 150% do 200% oproti ceně v aplikaci PickMe i když vám budou nazačátku tvrdit že jsou na letišti nejlevnější, pokud jim však řeknete že jste již objednal pick me za takovou a takovou cenu už vás dále otravovat nebudou..

0 Citovat

Srovnal bych cenu v Pick me a v Uberu. A nezapomenout nastavit placení v aplikaci na cash, na platbu kartou v aplikaci moc objednávky nepřijímají.

0 Citovat

Jakub Niedoba napsal(a):

Ahoj, za mě je lepší řešit až na místě a určitě přes aplikaci Pick me. ta jde nainstalovat až po příletu kdy si hned na letišti koupite sim kartu s daty. Přímo na letišti vám nabídnou také odvoz ale z mých zkušeností je cena dražší od 150% do 200% oproti ceně v aplikaci PickMe i když vám budou nazačátku tvrdit že jsou na letišti nejlevnější, pokud jim však řeknete že jste již objednal pick me za takovou a takovou cenu už vás dále otravovat nebudou..

Díky moc, zkusím to nainstalovat a zařídím až na místě 

0 Citovat

martinemec napsal(a):

Srovnal bych cenu v Pick me a v Uberu. A nezapomenout nastavit placení v aplikaci na cash, na platbu kartou v aplikaci moc objednávky nepřijímají.

Díky za dobrý tip - tohle by mě nenapadlo, nastavit si hotovost do způsobu platby.

2 Citovat

Ještě v prosinci minulého roku šlo stáhnout už v ČR (minimálně jsou zkoušel nějaké trasy ještě z domu). Platba lze změnit jednoduše přímo v app.

0 Citovat

Jak potom dokážete, že jste zaplatili řidiči cash, když on to zapře, aby z toho nemusel Uberu zaplatit jeho procenta? Stalo se mi to před pár lety v Jordánsku, byla to moje úplně první jízda Uberem v životě (doma tím nejezdím), platba byla v hotovosti, to jsme samozřejmě zaplatili, no a když jsem po pár měsících znovu potřebovala použít Uber v Anglii, tak mi napsali, že tam mám dluh za minulou jízdu v Jordánsku a dokud to nezaplatím (asi i s nějakou malou přirážkou), tak mi další auto nepošlou. Musela jsem to zaplatit znovu, jinak smůla. Od té doby zásadně jen platba kartou.

0 Citovat

Alo taky dík za postřeh k tématu :)

0
7 reakcí