Ahoj, máte někdo zkušenosti s SIM v USA? Máme O2 a můžeme koupit balíček SVĚT TOP 1 nebo 5 GB. Nebo je lepší koupit kartu v USA, jsme ale 4 tak to bude řacha.  .

Jak telefonovat v USA

Založil ve fóru Co se nevešlo

12 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenosti s SIM v USA? Máme O2 a můžeme koupit balíček SVĚT TOP 1 nebo 5 GB. Nebo je lepší koupit kartu v USA, jsme ale 4 tak to bude řacha.

1

Pokud máte telefony s esim, tak možností za pár kaček nebo i zdarma jsou mraky. S klasickou sim je to trochu komplikovanější.

3 Citovat

No mám klasickou, ale změnit za elektronickou asi není moc problém, kdyby to tedy na těch 6 dní v USA stálo za to místo balíčku od o2

0 Citovat

Těch esim zdarma tu je v extra vlákně dost, některé nabídky pořád fungují. Případně třeba https://fi.google.com/about/free...al?pli=1  nebo https://www.att.com/wireless/fre...ce=7988170 aktivace ale půjde jen v USA... 

0 Citovat

V auguste som kupoval SIM v USA od T-Mobilu. Cena okolo 75 USD, závisí od výšky dane v konkrétnom štáte. Kredit bol 30 USD a aktivácia 40 USD alebo naopak, už si presne nepamätám. Platnosť kreditu 1 mesiac. Neobmedzený internet a neobmedzené SMS a volania v rámci USA. Ak vám ide iba o internet, stačí jedna SIM, na ktorej si spravíte mobilný bod. Pokrytie signálom mimo miest a v malých mestečkách často nie je, môže však byť pozdĺž interstate diaľnic, napr. pozdĺž diaľnice I40 signál bol. 

0 Citovat

Ta nabídka za 12 USD na měsíc neomezená data, hovory včetně mezinárodních do ČR, co sem dával před časem Cali na Lyca Mobile(jede v síti T-Mobile), pořád funguje a je bezkonkurenční, pokud chcete i hovory. Aktivace jde udělat už u nás, stáhněte i aplikaci.

https://www.lycamobile.us/en/40g...SwsJiSWVBY

2 Citovat

Diky

0 Citovat

Pres travsim fyzicka simka letos bez problemu. Loni to ale od nich bylo pres AT/T skoro perfektni. Letos to dali na T-mobile a v odlehlych mistech byl o dost horsi signal. Na rozdil od lonska uz maji neomezena data. K tomu volani po USA i do Evropy neomezene. Fyzicka simka prisla postou do CZ do 5 dnu. 

Za me je nejlepsi to kombinovat s tou akci od O2, meli jsme tak dva telefony od s limitem 5 GB od O2 a k tomu treti telefon s US simkou. Kazdy telefon se automaticky hlasil k jinemu operatorovi a byla vetsi sance na dobrou navigaci (i simky od O2 ve shodnem typu telefonu si casto nasly uplne jineho operatora ve stejnem miste).

Vyhodou je, ze O2 dava na prvnich 24 hodin v kazde zemi (takze i na prestupu, pokud je zeme mimo EU) navic v jine akci automaticky 1 GB zdarma (nevsimnul jsem si, ze by to O2 nekde komunikovalo), Na prestupu pri zpatecni ceste to ve stejne zemi mimo EU fungovalo znovu na ten den opet 1 GB navic. 

0 Citovat

Díky o tom 1 GB navíc od O2 na prvních 24h vím, říkal mi to operátor na přepážce. Tak myslím, že 5 GB na 6 dní bude stačit...je tam skoro všude wifi, na apartmánu taky, takže fakt jen kvůli google navigaci a nebo se dá přiblížit k nějakému Starbucks nebo do metra a tam je wifi taky 

0 Citovat

Letos na jaře vyzkoušen Verizon. Dává měsíční zkušební verzi neomezených dat (ale videa konvertuje do 720p). Potřeba americký Google účet a poté stáhnout appku a aktivovat zkušební verzi. Není potřeba zadávat číslo karty.

1 Citovat

Ten Verizon zni zajimave. Co obnasi americky Google ucet? Musi byt vazan na US telefonni cislo nebo jak to rozlisuji?

0 Citovat

Americký Google účet je účet se zemí USA v Google Play / Nastavení / Předvolby účtu a zařízení.

0 Citovat

V loni jsem měl od Vodafone nejakej balicek co mi prihodili k tarifu za cca 1000kc na tyden.  Bylo tam vse neomezene a cca 5GB dat.  Dost to ale meni protoze predminule jsem mel jine podminky i cenu. Je to neverejny tarif asi. Chce zavolat na operatora.   O2 uz nemam,  mel jsem od nich stale spatne vyuctovani a vic jsem travil na helplince. Ty asi nebudou mit nic zavratneho. 

Pri jedne ceste na JZ USA jsem mel na tri tydny z Ebay T-mobile nejakou sim.  vetsinu casu bez signalu, asi nejakej virtualni operator.  Pomala data atd.... pak uz jsem tohle nechtel.  Dost jsem se bal ze nebude jak volat kdyby se neco stalo nekde v pustine. 

0
12 reakcí