Ahoj, lidi! Dneska mi od Qatar Airways přišly peníze za vrácenou letenku do Jižní Koreje a Hongkongu, kam jsem měl letět v červnu. A mám takový dotaz. Má vůbec smysl letos do Asie letět? Na jednu stranu jsem se na ten výlet těšil, na stranu druhou situace cestování letos moc nepřeje. Co byste mi doporučili? A) Leť do Koreje jinudy B) Leť jinam C) V ČR je taky hezky  Díky za návrhy. A přeju hezký Velikonoce!    .

Má vůbec smysl letos někam daleko lítat?

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj, lidi!

Dneska mi od Qatar Airways přišly peníze za vrácenou letenku do Jižní Koreje a Hongkongu, kam jsem měl letět v červnu. A mám takový dotaz. Má vůbec smysl letos do Asie letět? Na jednu stranu jsem se na ten výlet těšil, na stranu druhou situace cestování letos moc nepřeje. Co byste mi doporučili?

A) Leť do Koreje jinudy
B) Leť jinam
C) V ČR je taky hezky 

Díky za návrhy. A přeju hezký Velikonoce!

0

Však Ázia je úplne v pohode, tiež tam letíme za pár dní, a plánujem ešte kúpiť letenky na jeseň... Letíme ale so Swiss a ďalšie letenky tiež kúpim podobne, buď priamy let do Ázie alebo prestup v Číne.... Letenky s prestupom na blízkom východe by som teraz nekupoval....

0 Citovat

Do Koreje můžeš přímo z Prahy.

0 Citovat

Přestup v Číně je problematický, a asi není pro každého... Já bych rozhodně nevolil tuto alternativu. Pořád jdou možnosti, jak se do jiho/východní Asie dostat. Přes Londýn to jde třeba do SIN, HKG, Austrálie... Nebo přímo z PRG či VIE lze do Japonska, Jižní Korea, Taiwan...

2 Citovat

Do Evropy připluje poslední tanker s leteckým palivem. Je bezpečné si rezervovat letenky na léto? - Novinky https://share.google/P2TojOQDkCxvnHWdZ

0 Citovat

Hele kdo ví, třeba příští rok bude situace v letectví ještě horší, prostě leť dokud to jde ;). Do Soulu se dá z Prahy dostat přímo, nebo s China Airlines s přestupem, případně letět z Mnichova nebo Vídně, či přes jinou evropskou destinaci. a nebo risk s Emirates, které jsou na tom ze "zálivových" aerolinek momentálně nejlépe, ale to bych bral jako poslední možnost, i když situace bude v červnu jiná (horší nebo lepší). Já také letím v červnu s Emirates z Prahy do Ósaky a jo trochu nervózní jsem, jestli to vyjde, ale pokud to bude létat tak poletím :). Takže ano jen leť 

0 Citovat

Já v plánu Osaka z AY tak snad pohoda

0 Citovat

Však nemusíš letět s arabskými otrokáři...

2
7 reakcí