Nákup vstupenky Jižní Korea

Založil(a) před 11 dny tatranka ve fóru Co se nevešlo

12 reakcí

Zápasím s nákupem 2 vstupenek za celkem 120.000 WON. Bohužel žádná tuzemská karta neprojde. Nebyl by někdo s místní kartou ochoten vstupenky zakoupit? Díky

0

Doporučuji zkusit kartu Revolut. Před týdnem jsem platil poplatek za vstup do Jižní Koreje a normálně mi to vzalo

0 Citovat

Tak bohužel taky neprošlo. Nějaký jiný nápad?

0 Citovat

Pošli sem odkaz na ten web, pak se to dá zkusit... 

0 Citovat

https://mirihae.com/thesky184/ticket

0 Citovat

Mě kdysi ve stejné situaci (ne v Korei) zachránil PayPal. Pokud to samozřejmě ten web nabízí...

0 Citovat

Bohužel ne..

0 Citovat

V JK mi nefungovaly korunové karty Mastercard credit a Visa debit, pouze eurová karta Mastercard fungovala. Lze si to vygooglovat, že korunové karty standardně nefungují. (Karty od ČSOB). Podívej se na WOWPASS, jestli tím lze zaplatit uvedenou atrakci.

0 Citovat

Z Koreje jsem se vrátila před týdnem (moje už druhá návštĕva) a korunové karty mi normálnĕ fungovaly- letos i před rokem a to Visa debit; Mastercard debit- banky ČSOB; Air Bank i Reiffka...Cestovali jsme jen místní dopravou- kdyby cokoliv, ozvy se.

0 Citovat

Díky za pomoc. Nakonec se ozval provozovatel a udělal rezervaci bez platby předem.

0 Citovat

Zkušenost sice 8 let stará, kdy jsem tam strávil 4 měsíce, ale očividně se v JK od té doby moc nezměnilo. Platit Revolut kartou na terminálech šlo skoro všude a tam kde výjimečně ne, tak to šlo kartou od ČSOB. Výběr z bankomatu už nicméně byl problém, to tehdy skoro u žádné banky nešlo (ve večerkách ano ale tam byla nějaký dost vysoký poplatek). Platba online ale bylo úplně jiné kafe, to tehdy nešlo vůbec nikde mimo nějakého toho jejich největšího eshopu ala Amazon. Ty jejich online platební brány jsou jak z pravěku, tehdy to chtělo i instalovat nějaký SW do PC a podobně. Nešlo tak ani platit za ubytování na té jeich lokální ala Booking platformě, což byl oser protože na bookingu nebo Agodě byl jen zlomek toho co bylo reálně k dispozici. 

0 Citovat

Já si platila přes online platební brány jízdenky na vlak, výlet přes místní agenturu- tedy respekt. jen dopravu na ostrov Nami a vše bez problémů, jak jsem psala výše. Jinak co chválím oproti loňsku- nebo jsme jen letos měli štěstí, u 90% ubytka byl u recepce automat, kde se dala kopit karta na dopravu T-money, ale hlavně fungoval jako směnárna-já měnila dolary za wony- dalo se měnit fyzickým vložením dolarů a následně vypadly wony, nebo formou převodu z účtu. Celý proces je bez poplatků a s kurzem jako na letišti.

0 Citovat

Mám zkušenost, že někdy to při platbě kartou Revolut chtělo ty wony mít zkonvertované předem na účtu, tedy nešlo kartou zaplatit, pokud byly na účtu jen CZK. To stejné potvrdila dcera, která tam teď byla na škole.

0
12 reakcí