Ahoj, priletime na Tenerife Sur o pulnoci a nebudeme si pujcovat auto. Nemate nekdo zkusenost jak se nejlepe dostat z letiste, pokud mozno tak do nejakeho nejblizsiho a levneho hotelu. Bude to sobota... Diky moc  .

Tenerife Sud - prilet o pulnoci

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, priletime na Tenerife Sur o pulnoci a nebudeme si pujcovat auto. Nemate nekdo zkusenost jak se nejlepe dostat z letiste, pokud mozno tak do nejakeho nejblizsiho a levneho hotelu. Bude to sobota...

Diky moc smiley

0

To já ti poradím, řešil jsem naprosto stejnou záležitost loni v červnu. Auto by jsi si ani nepůjčil, na letišti od 22:00 půjčovny nefungují. Autobusy sice jezdí ale ty intervaly byly strašidelný. Já bydlel v Golf de Sur, z letiště asi 15 minut cesty a platil jsem za taxík 12 euro. Pokud by jsi jel dál na Los Christianos, či Playa de la Americas tak počítej cca 30 euro. Ceny myslím dosti lidové smiley

0 Citovat

Dekuji moc

0 Citovat

Nejlevněji busem, ale v noci to asi bude těžký, tady najdeš jízdní řády (je to jediný linkový dopravce na ostrově, jezdí spolehlivě):
http://titsa.com/

Řády tam ale mají pro mě trochu nepřehledně... lepší vyhledávání spojů je dle mého přes
https://maps.google.com/
Tam si dej: Vyhledat trasu - Veřejnou dopravou

Další varianta je taxi, lze objednat i dopředu, viz.:
http://www.officialtaxitenerife.com
Obvyklá cena taxi na ostrově není vyšší než v ČR.

Další možnost je objednat si "VIP Transfer", v rámci jihu ostrova by to mělo přijít na cca 25 EUR a můžou se svézt až 4 lidi. Lze objednat například přes:
http://www.kanaryservis.com/
Ale když zagooglíš, tak možná najdeš levnější, nepatrál jsem po tom. Zprostředkování transferů nabízí i většina aerolinek.

Poslední možnost je zabookovat hotel který má vlastní airport shuttle, konkrétní tip ale dát neumím.

0
3 reakce