Bangladéš :)
Velmi zajímavá nabídka ![]()
http://www.ebookers.de/shop/home?ar.rt.carriers[1]=&type=air&ar.rt.returnSlice.time=Anytime&ar.rt.numAdult=1&ar.rt.numChild=0&_ar.rt.leaveSlice.railAndFlySelected=0&_ar.rt.narrowSel=0&search=Suchen&ar.rt.child[4]=&ar.rt.child[2]=&ar.rt.leaveSlice.orig.key=HAM&strm=true&ar.rt.child[0]=&ar.rt.leaveSlice.time=Anytime&ar.rt.child[6]=&ar.rt.carriers[0]=&ar.rt.returnSlice.date=25.04.15&ar.rt.narrow=airlines&ar.rt.carriers[2]=&ar.rt.leaveSlice.date=17.04.15&ar.rt.leaveSlice.dest.key=SAJ&ar.rt.cabin=C&_ar.rt.flexAirSearch=0&_ar.rt.nonStop=0&ar.type=roundTrip&ar.rt.child[3]=&ar.rt.child[5]=&ar.rt.child[7]=&ar.rt.child[1]=
az na tu cestu busom
zjavne trosku preklep
a nepojde o banglades ale nejaky miestny bus po spanielsku
Ahoj, nenasel by se tady nekdo, kdo by jel se mnou v zime (prosinec - unor) do Dháky? Bohuzel se mnou nikdo nechce jet a samotnemu se nechce zase mne :) Dekuji
My nakonec vzali VIE-DAC-VIE za 234€ přímo na Saudii 2-6. dubna/2027 (neřešme kdo je magor a letí na 3 dny :)). Můžeme asi oživit téma tady - víza, tipy, smysluplné jednodenní výlety apod.
ot - jako cvok jsem se citil, kdyz jsem kupoval 2,5 denni vejlet do jakarty.
jsem rad, ze nejsem sam :)
Takových lidí tu je určitě víc. Btw nedala by se o SkyTeamu pár lety do Dháky vylétat kartička? Zkoušel to už někdo počítat?
Pro Flying Blue bys musel Dhaku otočit 3x (za každý RT je 32 XP bodů) a ještě by ti 4 chyběly do stříbrný karty. Ostatní programy nevím.
Těch 32 je hezký booster, ale nic na čem bych začínal stavět. Mě se to hodí, tak mám koupeno a letím na 4 dny :D
kdo by měl zajem o cestopis podívejte se na muj profil - Dhaku jsem si projel na 3 dny ale bohužel nečekejte zázraky a hodně se vrátíte v době :). Zase je to zajimavý zážitek, ale za mě jednou stačilo :)