Ahoj, v březnu jsme požádali s přítelem o Esta, byla schválena, ale až teď před odletem jsme zjistili, protože přišel mail s varováním o konci platnosti, že přítel ji dostal jen na 60 dní. Časově nám to vyjde, končí mu 15.5. a my se vracíme 11.5., ale nemohou kvůli tomu náhodou dělat nějaké problémy? Vůbec nechápu proč, já ji dostala normálně na dva roky. Moc díky za Vaše odpovědi. .

ESTA vydána pouze na 60 dní, co dělat?

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

10 reakcí

Ahoj,

v březnu jsme požádali s přítelem o Esta, byla schválena, ale až teď před odletem jsme zjistili, protože přišel mail s varováním o konci platnosti, že přítel ji dostal jen na 60 dní. Časově nám to vyjde, končí mu 15.5. a my se vracíme 11.5., ale nemohou kvůli tomu náhodou dělat nějaké problémy? Vůbec nechápu proč, já ji dostala normálně na dva roky. Moc díky za Vaše odpovědi.

0

Neměl přítel již estu platnou?

0 Citovat

Neměl, to je jeho první cesta do USA.

0 Citovat

Už jsme na to přišli, zadali jsme špatnou platnost pasu- 2015 místo 2018. Letíme ve středu ráno. Co teď? Novou Estu nebo to nechat být?

0 Citovat

Jen pro informaci, zaplatili jsme novou Estu, jinak by tam byla chyba, a to by taky nemuselo projít, myslím...

0 Citovat

Pre dalsich, ktorych by to zaujimalo: ESTU staci mat platnu v den prichodu do USA. Nevadi, ze jej platnost vyprsi tesne po skonceni pobytu, ba ani pocas pobytu (zdroj: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/WebHelp/h ... s.htm#ata7).

0 Citovat

Ahoj, otazka je jednoducha. Dostanu ESTU i kdyz budu nezamestnany a nebudu napriklad student? K tomu je navazujici otazka, kdyz ESTU dostanu, muze mne precejenom imagracni urednik na miste otocit a poslat zpet? smiley

V cervnu jedu do NYC a je mozne, ze v tu dobu uz nebudu pod smlouvou v zamestnani a nestihnu si do odjezdu nejake nove misto najit..v USA fakt zustavat nehodlam,ani teoreticky smiley

Doted jsem jezdil do zemi, kde neni zadna vizova povinnost nebo neco podobneho..dik za reakce smiley

0 Citovat

Na obě otázky je odpověď ano (dostaneš a může Tě vrátit).

0 Citovat

Teď už hodinu vyplňuji ESTU a neprochází mi bydliště.... Pořád hlásí chybu i když vyplňuji dle staré ESTY... Nevíte v čem je problém? Já už jsem na prášky... :-)

0 Citovat

Musíš stránku po chybě znovu odeslat, přičemž na třetí pokus tu vyskočí monosr chybu ignorovat :). 

0 Citovat

Jak píše Dave , po třetím opakovaní se objevi políčko, kde zaškrtneš potvrzení správnosti adresy.

0
10 reakcí