Problém s objednáním letenky
Prosím o pomoc,
Když jsem si chtěl objednat přes společnost Iberia letenky stala se mi 2 X stejná věc. Vyhledal jsem si letenky, zakliknul cenu letu tam i zpět, vyplnit kontaktní formuláře i s emailovou adresou a když už jsem odklikl krok objednat a zaplatit automaticky mě to přesměrovalo na oficiální stránku Iberie s nápisem: nabídka není momentálně k dispozici. Toto mi udělalo dvakrát za sebou, ikdyž jsem změnil čas letů apod. Nevíte čím to je? Jestli jsou lety již vyprodané nebo je to jen chyba serveru?? Díky za info ![]()
Chyba je urcite u tebe, protoze jsem si dneska rano kupoval u Iberie 3 letenky na sluzebku a fungovalo to korektne
Nicmene neuvadis tady kde si to presne kupoval a jaky si pouzival browser etc - tezko ti nekdo poradi s takhle kvalitnim popisem problemu
Taky si nenapsal na kdy a kam ty letenky potrebujes ![]()
Jedná se o let Praha - Las Palmas 10.8. (14:10 - 22:40) a zpátky 24.8. (2:40 - 14:15). Nevím jestli se nemusím první registrovat, když chci objednávat letenku. Po vyplnění údajů a potvrzení rezervace kliknu na další krok a přesměruje mě to na oficiální stránku Iberie s nápisem: Nemůžeme vám nabídnout tuto službu v současné době. Nevím jak to více přiblížit. Díky za jakékoliv info. Jestli tam mám něco zakliknout nebo vyplnit, opravdu nevím. Objednávám se letenky poprvé a vůbec se v tom neorientuji.
Už se mi to povedlo. Najel jsem na stránku přes prohlížeč Opera a zcela bez problému. Přes Google Chrome mi to nešlo, nevím jestli může být důvodem fakt, že tam mám instalovaný Adblock. Každopádně díky za pomoc ![]()