) Cestu DO a Z Norska preferujeme rychlejšího typu, ale pochopitelně s důrazem rozumnou cenu. Auto s přívěsem si vezme cca 16l/km. Proto zvažujeme, zda není vhodnější cestovat DO a Z Norska co nejdéle trajektem, než-li delší trasu vozem.... Návrat do ČR by jsme rádi cca 13.7.2015. Vřelé díky všem. .

Cesta do Norska - prosím, poradíte mi? :-)

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

smiley Dobrý den všem,
ráda bych Vás poprosila o Vaše zkušenosti a nápady s cestou do Norska.
Pojedeme 2 - 3 dospělé osoby.
Pojedeme z Jižní Moravy s vozem o výšce 2,1m s max.délkou 5m a přívěsem(ne obytným) o výšce do 2m s max.délkou 5m
Potřebujeme přijet do norského Oslo ideálně v pondělí 6.7. či v úterý 7.7. (PSČ: 0753 Oslo). Musíme zde během dne něco vyřizovat.
Zde v Oslo najít rozumné ubytování (ideálně 2osoby jedna místnost, 1 osoba druhá místnost, není však podmínkou).

Následně se potřebujeme přesunout do města Bergen, zde si kamarád také potřebuje něco vyřídit. Možná se budeme muset vrátit zpět do Oslo pro vyzvednutí zásilky.

Rádi bychom viděli mimo dvou pracovních povinností i co nejvíce z Norska. Uvítám každý typ, kterým bychom mohli vyplnit náš čas a lokalitu naší trasy. Uvítám typy na ubytování v místech trasy (apartmány, soukromí apod.), informace o poplatcích na silnicích, tunelech (ráda bych viděla Laerdal), typy kde se za rozumnou cenu nejen ubytovat, ale i najíst apod..
Potřebuji poradit nejideálnější cestu (asi z Kiel do Oslo trajektem? nebo...?) z ČR do Oslo, a pak zpět (a v druhé variantě se možná do Oslo nebudeme muset vracet, tak odjezd od "kudkoli" smiley) Cestu DO a Z Norska preferujeme rychlejšího typu, ale pochopitelně s důrazem rozumnou cenu. Auto s přívěsem si vezme cca 16l/km. Proto zvažujeme, zda není vhodnější cestovat DO a Z Norska co nejdéle trajektem, než-li delší trasu vozem....

Návrat do ČR by jsme rádi cca 13.7.2015.
Vřelé díky všem.

0
0 reakcí